Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Συμ-μέτοχοι και οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα. Αγόρασαν μετοχές της ομάδας


Με μια συμβολική κίνηση με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα προχχώρησαν χθες σε αγορά μετοχών της ΠΑΕ.






 Απο τις 12.30 το μεσημέρι οι "κυανέρυθροι" βρέθηκαν στην τράπεζα PROBANK και ένας ένας αγόρασαν συμβολικά απο μία μετοχή αξίας 25 ευρώ.

Παντελίδης: "Συμβολική η κίνηση"

Αμέσως μετά την αγορά της μετοχής, ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης είπε: "Καναμε μια συμβολική κινηση όλο το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Σίγουρα δεν είναι κάτι το συνταρακτικό το να αγοράσουμε μια μετοχή. Απλώς θέλουμε να δείξουμε τον δρόμο στον κόσμο της ομάδας. Θέλουμε να δειξουμε οτι είμαστε ένα όλοι μαζί, να γινουμε μια οικογένεια και να βαδίζουμε μαζί σε επιτυχίες αλλά και σε τυχόν δύσκολες στιγμές που θα παρουσιαστούν.

Κοντογουλίδης: "Άριστο το κλίμα"

Δηλώσεις έκανε και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης ο οποίος τόνισε παράλληλα πως το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο: "Αγοράσαμε όλοι απο μια μετοχή για να προσελκύσουμε κοσμο έτσι ωστε να συμμετάσχουν οι φίλαθλοι στην αγορά μετοχών. Είναι μια καθαρά συμβολική κίνηση απο μέρους μας".
Σε ερώτηση για τις πρώτες του εντυπώσεις απο την ομάδα αλλά και για την πόλη των Τρικάλων είπε: "Το κλιμα που βρηκα ειναι πάρα πολυ καλό. Κάνουμε όλοι οι παίκτες παρέα. Για την πολη... δεν την έχω μάθει ακόμη. Ξέρω ότι έχει πολλές όμορφες περιοχές τις οποίες και θέλω να επισκευτώ".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου