Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μετέωρα: Επέστρεψε ο Κεραμάς, αποκτήθηκε και ο Ρουσιαμάνης


Τα Μετέωρα συνεχίζοντας την ενδυνάμωση του ρόστερ τους πρόσθεσαν άλλες δύο λύσεις ενδεκάδας. Μιλάμε για μία σούπερ επιστροφή αλλά και μία λύση για το νούμερο ένα, τον τερματοφύλακα δηλαδή.




Ο πρόεδρος του Καλαμπακιώτικου Σωματείου έδωσε χθες το βράδυ τα χέρια και υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας με τον Φίλιππο Κεραμά.

Ο Κεραμάς αγωνιζόταν στα Μετέωρα για ενάμισι χρόνο και πέρυσι τον Ιανουάριο είχε μεταγραφεί στον ΑΟ Τρίκαλα. Μάλιστα στα Μετέωρα σε 13 συμμετοχές είχε πετύχει 8 τέρματα και ήταν ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της ομάδας παρά το ότι δεν είχε ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο. Αμέσως μετά αγωνίστηκε στα Τρίκαλα στα οποία συμμετείχε σε αρκετά παιχνίδια πέρυσι. Φέτος έμεινε ελεύθερος από την Τρικαλινή ομάδα κι από χθες βρίσκεται και πάλι στις τάξεις των Μετεώρων.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία άκρως ποιοτική λύση και που σίγουρα αλλάζει επίπεδο στην Καλαμπακιώτικη ομάδα.

Επίσης τα Μετέωρα τα έχουν βρει σε όλα και με τον τερματοφύλακα Θανάση Ρουσιαμάνη και μένουν πλέον τα διαδικαστικά με την ομάδα της Καλλιθέας ώστε να αποκτηθεί με δανεισμό. Ο Ρουσιαμάνης έχει αγωνιστεί κι αυτός στον παρελθόν στον ΑΟ Τρίκαλα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην ομάδα της Καλλιθέας.
Είναι γεννημένος το 89' και θα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται σαν «μικρός» όπως λέμε στην ποδοσφαιρική ορολογία της Δ' Εθνικής.

Από εκεί και πέρα μένουν άλλες 1-2 κινήσεις για να ολοκληρωθεί σε όλες του τις γραμμές το φετινό ρόστερ των Μετεώρων τα οποία να επισημάνουμε ότι ξεκινούν προετοιμασία το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου