Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Φιλόδοξο πλάνο Ακαδημιών στον ΑΟ Τρίκαλα

Η ΠΑΕ Τρίκαλα κάνει γνωστό σε όλους τους Τρικαλινούς την δημιουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου που θα λειτουργήσει σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις στο Λογγάκι.






Το δικό της φυτώριο αποκτά πια η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καθώς η συνεργασία με τον Ασκληπιό είναι πλέον πραγματικότητα και επίσημα. Οι εγκαταστάσεις του Ασκληπιού στο Λογγάκι θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πιά από την Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα Γενικός διευθυντής της οποίας αναλαμβάνει ο Θόδωρος Μακρής.

Από τον Σεπτέμβριο δεκάδες παιδιά θα μαθαίνουν τα πρώτα μυστικά της μπάλας απο εξειδεικευμένους προπονητές ενώ στενά θα παρακολουθεί την εξέλιξη των παικτών και το τεχνικό τιμ του ΑΟ Τρίκαλα.

Στην συνφωνία ακόμη περιλαμβάνεται και η μετονομασία του Ασκληπιού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής σε ΑΟ Τρίκαλα 2010.
Στην σημερινή παρουσίαση μίλησαν με θερμά λόγια για το νέα αυτό ξεκίνημα ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο προπονητής του ΑΟΤ Σάββας Παντελίδης, ο γυμναστής του ΑΟΤ Βασίλης Σέγγος, ο Θόδωρος Μακρής αλλά και ο βετεράνος Μάκης Ζαβλανός.



 Βαγγέλης Πλεξίδας:
«Είναι μία σημαντική μέρα η σημερινή για τον ΑΟ Τρίκαλα και τα όσα γίνονται εδώ δείχνουν ότι μπαίνουμε σε μία άλλη τροχιά. Επιλέξαμε την Ακαδημία Ασκληπιός και τις εγκαταστάσεις του κ. Μακρή όπου πλέον θα στεγάζονται οι υποδομές του ΑΟ Τρίκαλα και η ομάδα Νέων του ΑΟ Τρίκαλα. Αυτό που αποβλέπουμε μέσα από αυτή την κίνηση είναι η ομάδα κάποια στιγμή να έχει δικούς της ποδοσφαιριστές».


Σάββας Παντελίδης: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται εδώ. Μέχρι σήμερα ήξερα ότι ο ΑΟΤ είχε παρελθόν, τα τελευταία χρόνια είχε παρόν αλλά τώρα πια αποκτά και μέλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τον ΑΟΤ και για όλον τον Νομό. Όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπεται από την θέση μου θα είμαι κοντά στην προσπάθεια αυτή και για να παρακολουθήσω, και για να βοηθήσω αν μου ζητηθεί και για να συμβουλέψω. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και πιστεύω ότι κάποιο νέο παιδί ερχόμενο εδώ νιώθει ποδοσφαιριστής. Με στεναχωρεί ιδιαίτερα που δεν έχουμε τόσα πολλά Τρικαλινά παιδιά μέσα στην ομάδα και θεωρώ ότι πρέπει σιγά σιγά μέσα και από αυτή την διαδικασία η ομάδα να στελεχωθεί από Τρικαλινά παιδιά».


Θόδωρος Μακρής: «Το όνειρο μου ήταν να στελεχωθεί από παιδιά των Τρικάλων. Η στιγμή αυτή έφτασε. Ευχαριστώ τον κ. Πλεξίδα που είδε την δουλειά που κάνουμε αυτά τα δώδεκα χρόνια καθώς από εδώ πέρασαν παιδιά που σήμερα αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο όπως οι Σκόνδρας, Νικλητσιώτης, Ζαρόπουλος, Φουρτούνης και άλλοι. Δεν θα πάει κανένα παιχνίδι χαμένο και όσα παιδιά αξίζουν θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πολυτελείς και μπορεί όλη η οικογένεια να έρθει και να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις».


Βασίλης Σέγγος (Γυμναστής ΑΟΤ): «Στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι εδώ διαπιστώνω μία φοβερή κινητικότητα και όλα δείχνουν ότι ο ΑΟ Τρίκαλα λειτουργεί σα μία καλοοργανωμένη μηχανή. Είναι αφετηρία ενός δύσκολου έργου, εγώ και ο κ. Παντελίδης είμαστε κοντά να υποστηρίξουμε και επιστημονικά και με τις γνώσεις μας την Ακαδημία για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».



Μάκης Ζαβλανός (Παλαίμαχος παίκτης ΑΟΤ): «Είναι μία πολύ καλή κίνηση που έκανε ο πρόεδρος για να τραβήξει τους πιτσιρικάδες κοντά στην ομάδα. Άλλο είναι να βλέπεις ΑΟ Τρίκαλα και άλλο είναι να φοράς την φανέλα της ομάδας. Τα νέα παιδιά θα πρέπει να έρθουν στην Ακαδημία και γιατί όχι κάποια στιγμή να παίξουν και στην πρώτη ομάδα ώστε να έχουμε και Τρικαλινά παιδιά στην ομάδα».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου