Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μπήκαν στο κάδρο των εχθρών του λαού...

•    Στρως Καν – Μπαρόζο – Τρισέ,
•    Παπανδρέου – Λοβέρδος – Παπακωνσταντίνου,
•    Χάϊδος – Μαγκούφης – Μερεντίτη.





...Οι τρεις Τρικαλινοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο υπερψήφισαν τον νόμο-έκτρωμα της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, αλλά επιχειρηματολόγησαν κιόλας υπέρ του!



   Με τις ομιλίες τους στη Βουλή επανέλαβαν, χωρίς κανένα δισταγμό, την ψευδολόγα και απατηλή προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και των ΜΜΕ, προκαλώντας τη νοημοσύνη όλων μας, αλλά και την οργή των ίδιων των ψηφοφόρων τους.

    Το τι κελάηδησαν οι αθεόφοβοι μέσα στη Βουλή δεν περιγράφεται. Μίλησαν για νομοσχέδιο «δίκαιης αναδιανομής», «κοινωνικής πολιτικής και προστασίας», «ριζοσπαστικής τομής και αλλαγής», για «μέτρα ευθύνης» και πως έτσι μας εξασφαλίζουν «μια αξιοπρεπή και ανεξάρτητη διαβίωση τα τελευταία χρόνια της ζωής μας» !!!

   Όλα αυτά, όταν με τον νόμο τους απαιτούνται σαράντα χρόνια δουλειάς, που σημαίνει πάνω από 50 χρόνια για να θεμελιώσεις δικαίωμα «πλήρους σύνταξης». Όταν το όριο της συνταξιοδότησης ανέρχεται στα 65, που στην πράξη σημαίνει σύνταξη στα 70, στα 75 ή και παραπάνω! Όταν η σύνταξη θα είναι μειωμένη μέχρι και 50% για εκατομμύρια ανθρώπους, που επιστρέφουν στις εποχές του «τρεις και εξήντα», δηλαδή στη «σύνταξη των 360 Ευρώ».

   Αυτό τον νόμο ψήφισαν ο Χάϊδος, ο Μαγκούφης, η Μερεντίτη, οι άλλοι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η νεοφιλελεύθερη Ντόρα και ο ακροδεξιός Κιλτίδης.

   Είναι ο νόμος – δρεπάνι της Κοινωνικής Ασφάλισης στη χώρα μας, ο οποίος ψηφίστηκε κατ’ επιταγή του περιβόητου Μνημόνιου, το οποίο είχαν ψηφίσει από κοινού το ΠΑΣΟΚ και οι πατριδοκάπηλοι του ΛΑΟΣ, για τη … σωτηρία της πατρίδας! Για το ΄΄καλό της πατρίδας΄΄ δηλώνει πως θα τα σεβαστεί όλα η ΝΔ, που υποκριτικά δεν τα ψήφισε. Στοχοποιήστε τους όλους! Αυτούς και τα κόμματά τους!

Απέδειξαν σε ποια όχθη ανήκουν
   Οι τρεις βουλευτές ΄΄μας΄΄ του ΠΑΣΟΚ είχαν τη θαυμάσια ευκαιρία να τολμήσουν το μεγάλο ΟΧΙ και να βρεθούν στην όχθη του λαού.

   Αντί όμως να κρατήσουν ανοιχτά τ’ αφτιά τους στη λαϊκή εντολή και να πουν το ΟΧΙ:

-    Στη κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Εργασιακών Σχέσεων, στη βίαιη επιστροφή των εργαζομένων στον Μεσαίωνα.

-    Στην κατεδάφιση του Συντάγματος και της δημοκρατίας, στην «κατοχή» της χώρας μας και τη μετατροπή της απ’ τον αδίστακτο Παπανδρέου και τη μισητή «τρόικα» σε «πειραματόζωο» για γενίκευση των αντεργατικών αντιλαϊκών μέτρων στους άλλους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου.

   Υπερψήφισαν με … φανατισμό(!!) τον τερατώδη νόμο του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ), γενόμενοι έτσι συνένοχοι των κακουργημάτων που διαπράτττει η ντόπια και διεθνής ελίτ σε βάρος του ελληνικού λαού (και των Τρικαλινών ψηφοφόρων των ιδίων των βουλευτών, βεβαίως).

«Εργαλεία του φόνου»
   Μ’ άλλα λόγια, (και) οι τρεις Τρικαλινοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντί να συνταχθούν με την αξιοπρέπεια, τη λαϊκή συνείδηση και το λαϊκό συμφέρον, προτίμησαν ως «εργαλεία του φόνου, δηλαδή μιας πολιτικής που σκοτώνει την εργασία και το ασφαλιστικό σύστημα» να «υπερψηφίσουν το έγκλημα» και αυτό «δεν σημαίνει ότι δεν έχουν την ίδια ευθύνη με τον φονιά», όπως έγραφε στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» (08-07-2010)  ο διάσημος σχολιογράφος και σκιτσογράφος ΣΤΑΘΗΣ, υπενθυμίζοντάς μας το δίκαιο που ίσχυε στην Αρχαία Αθήνα.

   Αν, λοιπόν, σύμφωνα με το αρχαίο αττικό δίκαιο, ο φονιάς (εδώ: ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ- κυβέρνηση Παπανδρέου) παρέμεινε ασύλληπτος, αλλά το εργαλείο του φόνου (εδώ: βουλευτές) είχε βρεθεί, αυτό δικαζόταν αυθωρεί και παραχρήμα, διότι μίαινε την πόλη και αμαύρωνε τη φήμη της.
   Το μιαρό αντικείμενο εξοριζόταν αμέσως (συνήθως το πόντιζαν στα νερά του Φαλήρου) και οι πολίτες που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του έκαναν τους αναγκαίους καθαρμούς για να μη μολύνουν και τους υπόλοιπους (όλα απ’ το παραπάνω κείμενο του ΣΤΑΘΗ).
   Οι τρεις βουλευτές μας θα μπορούσαν να είχαν γίνει ΄΄ήρωες΄΄. Έγιναν όμως το ΄΄μίασμα΄΄ για τον λαό των Τρικάλων (και όλης της Ελλάδας).

Συμπέρασμα
   Όπως βλέπουμε, ο αντιδραστικός μηχανισμός του σύγχρονου καπιταλισμού, που ληστεύει και λεηλατεί λαούς και χώρες, αποτελεί ένα υπερεθνικό πλέγμα εξουσίας που ξεκινά από ΗΠΑ και Ευρώπη, περνά από Αθήνα και φτάνει στα Τρίκαλα (Λάρισα, Λαμία κ.λ.π.), όπου βρίσκονται οι καταληκτικοί (τοπικοί) του κρίκοι. Το παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής ληστείας και υποδούλωσης των λαών είναι ενιαίο και έχει πολλά επίπεδα.

•    Στρως Καν – Μπαρόζο – Τρισέ,
•    Παπανδρέου – Λοβέρδος – Παπακωνσταντίνου,
•    Χάϊδος – Μαγκούφης – Μερεντίτη.

   Είναι όλοι απέναντί μας. Ανήκουν στο στρατόπεδο των εχθρών του λαού. Στοχοποιήστε τους πολιτικά!



Χρήστος Σταμόπουλος
Δικηγόρος



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου