Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στα Τρίκαλα


Και σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ για την επιστράτευση των οδηγών των Δ.Χ. φορτηγών







Τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές παρουσίασε  η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή.


Ειδικότερα οι υποψήφιοι που θα ηγηθούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους περιφερειακούς δήμους του νομού είναι οι εξής:
-Δήμος Καλαμπάκας: Θανάσης Κώτσιος του Κων/νου, γεννημένος στη Διάβα  Καλαμπάκας το 1955,εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ,συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ.
-Δήμος Πύλης:  Δημήτριος Αρμάγος του Κων/νου, γεννημένος στην Ελάτη το 1966, εργαζόμενος στο εργοστάσιο γάλακτος «Τρίκκη», συνδικαλιστής ,μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Τρικάλων, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
-Δήμος Φαρκαδόνας: Ευαγγελία Στεργίου του Ιωάννη, γεννημένη το 1971 στη Φαρκαδόνα,  ειδική παιδαγωγός, μέλος  της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων, Γραμματέας της ΚΟ Φαρκαδόνας.
Τελος όπως είναι γνωστό στο δήμο Τρικκαίων υποψήφιος είναι ο Γιώργος Καϊκης, ενώ υποψήφια αντιπεριφερειάρχης είναι η κ. Βάσω Μπακάση.

                                    

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ για την επιστράτευση των οδηγών των Δ.Χ. φορτηγών
    
Η απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να επιτάξουν τα φορτηγά Δ.Χ. και να επιστρατεύσουν τους οδηγούς τους, αποτελεί φυσιολογική κίνηση μιας αδίστακτης κυβέρνησης που έχει ως στόχο να τσακίσει κάθε απεργιακό δικαίωμα και να κάνει επίδειξη πυγμής απέναντι στα λαϊκά στρώματα.

Η κατάπτυστη απόφαση αποδείχνει ότι το μόνο που απομένει να κάνει η κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα των τόπων εξορίας.

Επιβεβαιώνεται ότι για να μη βρίσκεται διαρκώς στα δόκανα των αδιεξόδων και της συστηματικής προσπάθειας των κυβερνώντων να τον διαχωρίζουν με διάφορα διλήμματα και τεχνητές αντιπαραθέσεις, ο λαός  δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της ενωμένης πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Από το γραφείο τύπου


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου