Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κλείνουν στον Αίολο Γιώργος Λεπενιώτης και Ιάσωνας Θώμος


Τη θετική απάντηση του Γιώργου Λεπενιώτη άκουσαν οι διοικούντες του Αιόλου και σύντομα ίσως ακόμα και σήμμερα θα προβούν στην επισημοποίηση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο.





Η επισημοποίηση της συνεργασίας αναμένεται να γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο αφού απομένουν να  ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο της οικονομικής διαχείρισης της νέας συμφωνίας. Ζήτημα πάντως για να…χαλάσει η δουλειά δεν τίθεται αφού όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες της ομάδας υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση καλής πίστης και μια σχέση φιλίας του προέδρου με τον αθλητή η οποία προφανώς επέδρασε καταλυτικά στην επίτευξη της νέας συμφωνίας.

Με την ανακοίνωση της παραμονής Λεπενιώτη αναμένεται να κλείσει  πάραυτα το κεφάλαιο των κινήσεων  του Αιόλου στην μεταγραφική αγορά, παρ’ ότι βέβαια το ρόστερ παρουσιάζει κάποια… κενά στις θέσεις της ρακέτας. Ωστόσο το σφιχτό μπάτζετ και απαρέγκλιτη γραμμή που αποφάσισε να τηρήσει η διοίκηση στην φετινή αναμφιβόλως δύσκολη οικονομικά περίοδο, δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες δεύτερες και …τρίτες σκέψεις.

Στον Αίολο φαίνεται πως έχουν κάνει το λογαριασμό και δεν θέλουν επ’ ουδενί λόγο να τον υπερβούν και να χαλάσουν έτσι τις ισορροπίες (οικονομικές αλλά και αγωνιστικές) μέσα στην ομάδα.

Ωστόσο πέρα από την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Λεπενιώτη στο ρόστερ του συλλόγου θα γίνει μία ακόμα προσθήκη που θα αφορά μάλιστα έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο αθλητή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Κρόνου. Ο λόγος για τον 17χρονο Ιάσωνα Θώμο, έναν προικισμένο νεαρό αθλητή (αγωνίζεται στις θέσεις 1-2) που είχε εντυπωσιακή και αλμάτωδη εξέλιξη τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος με την Παιδική ομάδα του Κρόνου στα τοπικά πρωταθλήματα.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου