Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Στα Γιάννενα με τον Αντώνη Σαμαρά ο Ν. Λέγκας

«Βρισκόμαστε στην εκκίνηση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Είναι λογικό και επόμενο αυτή την περίοδο να ολοκληρώνονται οι διεργασίες ανάδειξης των προσώπων που θα διεκδικήσουν ρόλο στο νέο αυτοδιοικητικό σκηνικό.




Η επιλογή προσώπων όπως του φίλου Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέξανδρου Καχριμάνη, για τη θέση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, σηματοδοτεί την πολιτική που ακολουθεί και θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία και στο επίπεδο της Αυτοδιοίκησης.


Η επιλογή αυτή αποτελεί την κατάληξη μιας επιτυχημένης πορείας στον ευαίσθητο χώρο της Αυτοδιοίκησης, πορείας η οποία έχει την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας, καθ’ όσον χαρακτηρίζεται από την αξιοσύνη και την εργατικότητα, την γνώση και την εμπειρία, τη μαχητικότητα και το έργο».
  
Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων Ν. Λέγκας ο οποίος συμμετείχε στην περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο Νομό Ιωαννίνων. 

Ο κ. Σαμαράς, στη διάρκεια της περιοδείας του, της πρώτης μετά το πρόσφατο Συνέδριο, είχε την ευκαιρία αφενός να παρουσιάσει τη στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση, και αφετέρου το νόημα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου