Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Κύριε δήμαρχε Τρικάλων παρακαλώ ασχοληθείτε λίγο και με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων σας...


Όχι μόνο δεν τον απέγραψαν αλλά τον έβρισαν στα ΚΕΠ Τρικάλων διαβάζουμε στο troktiko








Την Παρασκευή 16/07/2010 στις 16:00 πήγα στα Κ.Ε.Π Τρικάλων του Δήμου Τρικκαίων για να απογραφώ επειδή είμαι δημόσιος υπάλληλος.

Η Συμπεριφορά του υπαλλήλου των Κ.Ε.Π ήταν προκλητική και αγενέστατη. Αρνήθηκε να με απογράψει λέγοντας στη γυναίκα μου ότι δεν του αρέσει το ύφος της. «Και με αυτό το υφάκι δεν πρόκειται να την απογράψει» ενώ...


προηγουμένως απέγραφε άλλον πολίτη. Όταν επενέβηκα μετά από αυτήν την ταπεινωτική συμπεριφορά απέναντι στην γυναίκα μου απάντησε με έντονο και προκλητικό ύφος ότι έχει εγκύκλιο που δεν είναι υποχρεωμένος να απογράψει τους δημοσίους υπαλλήλους.

Εάν αυτή είναι η συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων των Κ.Ε.Π αναρωτιέμαι εάν τα Κ.Ε.Π είναι για να εξυπηρετούν τους πολίτες και εάν ελέγχει κανείς τη συμπεριφορά των υπαλλήλων των Κ.Ε.Π

Κύριε δήμαρχε Τρικάλων παρακαλώ ασχοληθείτε λίγο και με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


-------------------------------------------------------------------------------
"Ολα ωραία με την οργή του συζυγου για την σύζυγο που πήγε να απογραφεί ως Δημόσιος Υπάλληλος στο ΚΕΠ Τρικάλων και μπούρου μπούρου και να η καταγγελία και να το ένα και να το άλλο, μόνο που κάτι... ξέχασε ο καταγγέλων: Τα ΚΕΠ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ δημοσίους υπαλλήλους!!! Ελεος!!! Καλά, μία ερώτηση στην υπηρεσία της δεν μπορούσε να κάνει για να μάθει η συζυγος; Και φυσικά υπάρχει εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών που λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι οι υπαληλοι απογράφονται ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΠ!
Υποψιάζομαι ότι η αναφορά ότι εκείνη την ώρα απέγραφε άλλον υπάλληλο, είτε δεν ισχύει, είτε ο/ υπάλληλος του ΚΕΠ έκανε απλώς μια εξυπηρέτηση σε κάποιο φιλικό του πρόσωπο, δημόσιο υπάλληλο, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή. Αυτές οι καταγγελίες όπου μας φταίνε όλοι οι άλλοι, την ίδια στιγμή που εμείς οι ίδιοι είμαστε άσχετοι είναι για τα μπάζα..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δημοσιεύτηκε στο troktiko





Δημοσίευσέ το στο:

3 σχόλια:

  1. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
    1)Η ομάδα υποστήριξης για την υπογραφή των υπαλλήλων του Δ. Τρικκαίων φιλοξενείται το απόγευμα στο χώρο του ΚΕΠ. Κατά συνέπεια το περιστατικό δεν έγινε με υπάλληλο του ΚΕΠ.
    2) Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ έχουν απεμπλακεί από τη διαδικασία απογραφής σύμφωνα με την υπ΄αριθ. ΔΟΛ ΚΕΠ/Φ5/92/15712 8.7.2010 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

    Ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον ,θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα ΚΕΠ δεν μπορούν να διεκπεραιώνουν όλες τις υποθέσεις των πολιτών . Υπάρχει μια εσφαλμένη εντύπωση , και σε αυτό ευθύνεται το κράτος και τα ΜΜΕ που πληροφορούν τον κόσμο ,ότι όλα γίνονται στα ΚΕΠ.
    Δεύτερον και όσον αφορά την απογραφή , θα πρέπει ο κάθε υπάλληλος να απευθυνθεί στον φορέα του. Ο φορέας του είναι υποχρεωμένος να συστήσει επιτροπή για να δεχτεί τους εργαζόμενους που ανήκουν σε αυτόν.
    Τρίτον θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους εκπαιδευτικούς. Στην εγκύκλιο που έχει εκδοθεί <> για την απογραφή , υπάρχει ειδική παράγραφο, που περιγράφει τι πρέπει να κάνουν οι Α/θμιες και Β/θμιες εκπαιδεύσεις των Νομών της χωράς.
    Επίσης πρέπει να τονισθεί ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν πάρει επιπλέον χρήματα μέσω προγραμμάτων για εκμάθηση Η/Υ και internet. Είναι ντροπή εκπαιδευτικοί να μην μπορούν να περάσουν μια αίτηση απογραφής για τους εαυτούς τους. Αυτοί είναι οι δάσκαλοι των παιδιών μας που εννοείται ότι τα εκπαιδεύουν στην χρήση Η/Υ.

    ΥΓ.Το γεγονός ότι στην εγκύκλιο κάνει ειδική μνεία μόνο για τους εκπαιδευτικούς, είναι τυχαίο?????????????????????? Δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι κύριε τα Κ.Ε.Π είναι για να εξυπηρετούν τους πολίτες όχι όμως να υπακούν στις προσταγές σας!!! γιατί η σύζυγος σας αυτό έκανε!!! και με αυτό το υφάκι κακός την απογράψανε οι συνάδελφοι υπάλληλοι του Δήμου που κάθονται πρωί - απόγευμα για να βοηθήσουν στην απογραφή και όχι οι υπάλληλοι του ΚΕΠ γιατί δεν εμπλέκονται στην διαδικασία απογραφής αλλά που να το ξέρατε αυτό!!! δεν είχατε χρόνο να διαβάσετε την εγκύκλιο γιατί όπως μας αποδείξατε σερφάρατε στο ιντερνετ!!! κύριε εκπαιδευτικέ...!!! Κύριε Δ/ντή των εκπαιδευτικών ασχοληθείτε λίγο με την κατάρτιση των εκπαδευτικών σας γιατί όπως βλέπουμε ούτε μια εγκύκλιο δεν μπορούνε να διαβάσουν και βάλτε στα pc τους την σελ. apografi.gov.gr μπας και ενημερωθούν γιατί κατά τα άλλα με το σερφάρισμα καλά τα πάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή