Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

7ο Rocking under the Rocks Motorbike Festival - Καλαμπάκα 2010 .... η συνέχεια !!!


Μετά την αναβολή των συναυλιών της Κυριακής 18 Ιουλίου λόγου δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι πόρτες στο Υπαίθριο Θέατρο Κάλαμπάκας θα ανοίξουν σήμερα, Πέμτη 29 Ιουλίου στις 8 το βράδυ για την επαναληπτική διεξαγωγή τους.





Η αναμονή τελείωσε !!!
Όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση των συναυλιών της τρίτης μέρας του ροκ φέστιβαλ της Καλαμπάκας.



Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγάλη για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες των συγκροτημάτων από τη Καλαμπάκα: Animus και Dogtale, από τα Τρίκαλα: Rock & Lace και Blacklegs και τα γνωστά από το X-Factor και αγαπημένα Κόκκινα Χαλιά !!!
Τα εισητήρια 3ημέρου και ημέρας του 7ου Rocking under the Rocks Motorbike Festival θα ισχύουν κανονικά.



Για όσους δεν είχαν προλάβει να πάρουν στην προηγούμενη διοργάνωση, το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ και θα διατίθεται στην είσοδο. 


Για τη ηθική αποζημίωση των θεατών, θα υπάρξει και η λαχειοφόρος της Μο.Λε.Κ. με πολλά δώρα, ανάμεσα τους ένα Scooter 50cc, ένα Netbook, ένα ρολόι χειρός, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και πολλά ακόμη.
Βεβαίως δεν θα λείψουν από τη διοργάνωση τα πεντανόστιμα σουβλάκια, τα αναψυκτικά και οι μπύρες.

Αρκετός λόγος λοιπόν για να κάνουμε την έξοδό μας όλοι στην Καλαμπάκα απόψε !!!



Τι έγινε τις δύο πρώτες μέρες

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 πρώτες μέρες του 7ου Rocking under the Rocks Motorbike Festival - Καλαμπάκα 2010 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας "Βασίλειος Καρακίτσιος", αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της 3ης.



Την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεσήκωσε το κοινό στο κατάμεστο στάδιο της Καλαμπάκας, τόσο με παλιές του επιτυχίες, όσο και με καινούργιες, συνοδευόμενος απο τον Mc Yinca.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν πριν από αυτόν, οι Prima Vista, Tom & Jerry, Fouskes, Keep Losing και Broken Bikes, δέχθηκαν την ίδια αποθέωση από τους θεατές και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, συμπεριλαμβανόμενου και του ίδιου του Πλιάτσικα.



Το Σάββατο 17 Ιουλίου, η επίδειξη BMX του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλαμπάκας άφησε άφωνους τους εκατοντάδες θεατές που την παρακολούθησαν με τα εκπληκτικά άλματα και τη δεξιοτεχνία των αναβατών που συμμετείχαν.

Στη συνέχεια τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα Planet of Zeus, Rex Mundi, T.T.H., With No Severity και Thickheads δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στο πολυπληθές κοινό που ήρθε από όλη την Ελλάδα για να παρακολουθήσει τις συναυλίες, με τελική εκείνη των παγκοσμίως γνωστών Firewind, όπου και οι θεατές ξεσήκωσαν όλο το στάδιο.



Την Κυριακή 18 Ιουλίου, το Xtreme Motoshow από τους SXS διεξήχθη κανονικά και εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το στάδιο. Τα μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας συμμετείχαν σε όλα τα Μοτοπαιχνίδια, "κοντράροντας" τις ικανότητες τους, τόσο στην οδήγηση, όσο και στο κέφι, κάνοντας όλους τους θεατές να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Δυστυχώς, οι δυσμενής καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη των συναυλιών, δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση τους.




Οι διοργανωτές από το καφέ Ραψωδία, τη Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας και το Δήμο Καλαμπάκας αποφάσισαν να επαναληφθούν οι συναυλίες της συγκεκριμένης μέρας σε άλλη χρονική στιγμή. Αφού συζητήθηκε το θέμα της νέας ημερομηνίας με τα μέλη των συγκροτημάτων, ορίστηκε η Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτό, η προγραμματισμένη συναυλία του τοπικού μας συγκροτήματος Πάλσαρ στο καφέ-μπαρ Αέρινο μεταφέρεται, κατόπιν συννενοήσεως με τον Κο. Γεώργιο Γούλα, για την Πέμπτη 5 Αυγούστου, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε όλα τα "δικά μας" παιδιά στη ζωντανή εμφάνιση τους.
























Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου