Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Επέστρεψε από την Ιταλία ο ποδηλάτης του Ιπποκλη Νίκος Ζέγκλης

Με πολύ καλές εντυπώσεις επέστρεψε από την Ιταλία , και το camp της επαγγελματικής ομάδας Liquiqas ο ποδηλάτης του Ιπποκλη Νίκος Ζέγκλης .





Η παραμονή   διήρκησε μια εβδομάδα στο ινστιτούτο Fillipin που βρίσκεται στην περιοχή του Veneto , ο ποδηλάτης μαζί με τον συνοδό  και πατέρα του Παναγιώτη Ζέγκλη , την πρώτη ημέρα  φθάσανε στο λιμάνι της Βενετίας κανανε μια σύντομη περιήγηση στην Βενετία και από εκεί αναχώρησαν για 110 χιλιόμετρα στο χωριό Paderno del Grappa που βρίσκεται και το ινστιτούτο του Fillipin όπου τον χειμώνα είναι κολέγιο και το καλοκαίρι διατίθεται για ορισμένα σπορ ως camp.


Στην πρώτη περίοδο που ήταν και ο ποδηλάτης του Ιπποκλη οι συμμετέχοντες  ήταν 28 αγόρια και 3 κορίτσια , η πρώτη ημέρα ήταν ημέρα προσαρμογής  και γνωριμίας μαζί με τα περισσότερα παιδιά που ήταν από την Ιταλία .



Το πρόγραμμα ξεκινούσε το πρωί με γυμναστική και μετά ακλουθούσε το πρωινό ,  μετά το πρωινό οι μικροί ποδηλάτες ετοίμαζαν τα ποδήλατα για την προπόνηση , έπειτα είχαν λίγη ξεκούραση –μεσημεριανό φαγητό πάντα στα πρότυπα για τους , ποδηλάτες ξεκούραση και το απόγευμα είχαν αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, βόλεϊ , κολύμπι.)   πριν κοιμηθούν είχαν συγκέντρωση για το πώς κύλισε η ημέρα τους αν ήταν κουρασμένοι ή όχι.

Της τελευταίες 5 ημέρες οι μικροί ποδηλάτες είχαν διπλές προπονήσεις όπου είχε  όλα τα αθλήματα της ποδηλασίας  δρόμο πίστα και ορεινή ποδηλασία (Μ.Τ.Β.).και βραβεύτηκαν ξεχωριστά ο καθένας για της επιδόσεις του.


 Επίσης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή  στις εγκαταστάσεις της επαγγελματικής ομάδας και διοργανωτή του camp Liquiqas, όπου πραγματικά άξιζε η  εκδρομή και η δυο ώρες απόσταση από το camp, εκεί οι μικροί ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα γραφεία να δουν τα τρόπαια της ομάδας και την πρόσφατη νίκη του Γύρου Ιταλίας με τον IVAN BASSO.

Καθώς και όλο τον  εξοπλισμό που χρειάζεται η ομάδα όπως ποδήλατα ανταλλακτικά τροχούς και ρουχισμό   για όλες  της μεγάλες διοργανώσεις, όπως  Γύρος Ιταλίας-Γαλλίας και Ισπανίας. Επίσης όλους τους αθλητές τους πέρασαν  εργομετρικά τεστ αντοχής και δύναμης, και στο τέλος της σύντομης ξενάγησης   φωτογραφήθηκαν  όλοι μαζί με τους τρεις επαγγελματίες ποδηλάτες της Liquiqas.


Ο ποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης ευχαριστεί τον πατέρα του και συνοδό τη Παναγιώτη Ζέγκλη καθώς και τον Φώτη  Ζέγκλη και πρωταθλητή ποδηλασίας για την σημαντική ολοκλήρωση της όλης συμμετοχής στο camp της Liquiqas.

Το  επόμενο ραντεβού κλείστηκε για το 2011 με συμμετοχή σε αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος της Ιταλίας.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου