Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Βαζάκας: Ο κόσμος δεν μας άγχωσε και έτσι ήρθε η νίκη.


Ο πρόεδρος κράτησε παληκαρίσια στάση...






Ενδεικτική η δήλωση του προπονητή της Μακεδονικής ομάδας (για το πως αγωνίζονται όλες οι ομάδες φέτος με τα Τίκαλα) που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλά, τι σας έχω κάνει; ! Να έρθω στα Τρίκαλα και να παίξω...ανοιχτά;»


Γιώργος Βαζάκας (Προπονητής ΑΟΤ) :

«Αφιερώνουμε την νίκη στον κόσμο και τους Σακαφλιάδες που στήριξαν όλη την εβδομάδα την ομάδα. Την αφιερώνουμε όμως και στον πρόεδρο που κράτησε παλικαρίσια στάση σε όσα έγιναν καθώς δεν επηρεάστηκε. Η ομάδα βρήκε τα πατήματα της.
Θα συνεχίσει όπως έχει και θα πετύχει τον στόχο της. Μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Παίξαμε με μία κλειστή άμυνα, είχαμε υπομονή, ο κόσμος δεν μας άγχωσε και έτσι ήρθε η νίκη.

Μένουμε στους βαθμούς και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου σημαντικό ώστε να φτάσουμε στην κορυφή».

Στην συνέχεια εξέφρασε τα παράπονα του για κάποια δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ του ΤV 10 Χριστόφορο Παπαθανασίου είπε: «Θα ήθελα να κάνω μία ανοιχτή και δημόσια συζήτηση με τους δημοσιογράφους στο κανάλι σας γιατί υπάρχει μία ένταση και πρέπει να λυθούν κάποιες παραξηγήσεις».

Κώστας Τσίλιος (Προπονητής ΠΑΟΝΕ) :

«Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι στα Τρίκαλα. Συγχαρητήρια στον Γιώργο και την ομάδα των Τρικάλων γιατί τα πάντα σήμερα είναι για τον νικητή. Εμάς μας μένει η καλή εμφάνιση και τα μπράβο. Έπαιξαν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους αλλά προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού των Τρικάλων. Το καταφέραμε μέχρι ένα σημείο αλλά ένα λάθος μας, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την νίκη των Τρικάλων.
Αν δεν τρώγαμε το γκολ στο σημείο εκείνο τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για τα Τρίκαλα. Θέλω να ευχηθώ να πετύχουν τα Τρίκαλα τους στόχους τους. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε στόχο την παραμονή».

Όταν ρωτήθηκε για τον κλειστό τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο ΠΑΟΝΕ απάντησε χαρακτηριστικά: «Περιμένατε να έρθω στα Τρίκαλα και να παίξω ανοιχτά; Καλά, τι σας έχω κάνει;!»





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου