Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Βρε σεις, Σουηδία είναι ο Μάικ... Είπα κι εγώ, δεν ήρθε στο ντέρμπυ...


Τα βραβεία θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη 19-11.
Λες να φέρει την κούπα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην πόλη ο Δήμαρχος; Χαρά που θα κάνει ο Χάρης...!





Στο Μάλμο της Σουηδίας βρέθηκε χθες Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της e-Trikala Α.Ε. κ. Οδυσσέας Ράπτης για την 5η Υπουργική Διάσκεψη για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης εξελίσσεται και ο διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στον οποίο τα Τρίκαλα βρίσκονται στους τελικούς 18 υποψηφίους για το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του, με την πρωτοπόρα εφαρμογή e-dialogos.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, συνομίλησε με το δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για μισή ώρα προκειμένου να αξιολογήσει την υποψηφιότητα ως προς την καινοτομία, την απήχηση και την ευθυγράμμιση της με τις κοινοτικές πολιτικές.




Το περίπτερο της τρικαλινής αποστολής που στελεχώνεται από τα στελέχη του έργου κκ. Πάνο Γεωργολιό και Βασίλη Γουλανδρή, επισκέφθηκε σήμερα και ο Υπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούσης συνοδευόμενος από τον νέο ΓΓ Κο Κριτζαλη, ο οποίος συνεχάρη τον Δήμαρχο για τις επιτυχίες του και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.






Τα βραβεία θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη 19-11 μετά τις σημερινές συνεντεύξεις των κριτών.




ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:


Το παρόν άρθρο και οι φωτογραφίες είναι κλεμένα από την ιστοσελίδα του δήμου trikalacity.γρ
Αναγκαστήκαμε να προβούμε στην απαράδεκτη (και αντιεπαγγελματική) αυτή ενέργεια συνεπεία της στάσης εργασίας του προσωπικού του fatsimare.γρ λόγω αναστολής πληρωμών (μηνός Ιουλίου) (άκουσον, άκουσον !)
Ούτε οι συμβασιούχοι του δήμου δεν κάνανε κάτι τέτοιο... tespa που λένε και στο facebook...







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου