Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Επιστολές διαμαρτυρίας του Νομάρχη για τα προγράμματα «Πίνδος» και «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»



Επιστολές διαμαρτυρίας για τα προγράμματα «Πίνδος» και «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» θα στείλει ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης στους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης για τις καθυστερήσεις των έργων που εντάσσονται στα δύο προγράμματα.





Τα έργα της Νομαρχίας Τρικάλων έχουν πληρότητα φακέλων επισήμανε ο κ. Βλαχογιάννης.

«Στο πρόγραμμα Πίνδος παρατηρείται υστέρηση, η οποία άρχισε από την προηγούμενη κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Βλαχογιάννης και επισήμανε πως «η Ν.Α. δεν έχει πιστώσεις να πληρωθούν οι εργολάβοι και συνεπώς οι εργαζόμενοι στα έργα.

Από τα 25 εκ. ευρώ στάλθηκαν μόλις τα 3 εκ. ευρώ» και κατέληξε:«Η δέσμευση της Κυβέρνησης ότι θα αυξηθεί το πρόγραμμα επενδύσεων θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία».

Ο κ. Βλαχογιάννης εστίασε και στην ενεργοποίηση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» ζητώντας να υλοποιηθεί το πρόγραμμα όπως είχε δρομολογηθεί για όλα τα έργα στο νομό. Ενδεικτικά ο Νομάρχης ανέφερε τα υπόγεια δίκτυα στο νομό, έργα ύψους 12 εκατ. ευρώ, τις λιμνοδεξαμενές (Πιαλείων, Παλαιομονάστηρου), τα φράγματα (Νεοχωρίτη, Πλατάνου) κ.α.
Ο Νομάρχης Τρικάλων ζήτησε τη στήριξη βουλευτών και φορέων του νομού για να προχωρήσουν τα έργα μέσω των δύο προγραμμάτων.









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου