Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Aποσύρεται ο Πυρσός απο το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Πρόεδρε, θάχουμε πρόβλημα αν συνεχίσει έτσι η Βέροια...


Μου φαίνεται θάχουμε "ντράβαλα" με την Βέροια φέτος...Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Γρεβενιώτικης ομάδας.





Τον δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παπαϊωάννου ακολούθησαν το Σάββατο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Πυρσός. Ύστερα από συνεδρίαση που είχαν, οι διοικούντες τον σύλλογο των Γρεβενών αποφάσισαν την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα!!!

Απάντηση της ΠΑΕ στην Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών: "Επειδή οι λόγοι που ανάγκασαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ να αποχωρήσει από την Προεδρία της ομάδας , μετά την εντεταλμένη διαιτησία στον αγώνα ΠΥΡΣΟΥ – ΒΕΡΟΙΑΣ και μετά τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα , βρίσκουν απόλυτα σύμφωνα όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ και επειδή οι καταγγελίες του γι αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο απηχούν τις απόψεις όλων μας , το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ συνήλθε σήμερα στις 21-11-2009 και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ από το Πρωτάθλημα της Γ επαγγελματικής κατηγορίας."


"Εντεταλμένη διαιτησία" σε αγώνα λοιπόν και δεν ήταν η μοναδική φέτος. Αρχίζουν να επιβεβαιώνονται τα όσα λέγονταν από τον Σεπτέμβριο. Πρόεδρε, το νού σου...






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου