Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στα Τρίκαλα


Με μια σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων και με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε στα Τρίκαλα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.





Στην πόλη των Τρικάλων έγινε γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής μέχρι και της δύσης του ηλίου των Στρατιωτικών και Κρατικών κτιρίων και Στρατιωτικών Μονάδων, φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων από στρατιωτικό τμήμα και τη Φιλαρμονική του Δήμου.


Στις 10.30 το πρωί έγινε Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλεξίου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Προϊστάμενο του Τμήματος ΠΑΜ – ΠΣΕΑ και Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Υποστράτηγο Ευάγγελο Μάμαλη.

Ακολούθως έγινε επιμνημόσυνη δέηση που αναπέμφθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιο.




Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων μπροστά από το Ηρώο Πεσόντων στο στρατόπεδο «Χρ. Καβράκου» από τις αρχές του Νομού.

















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου