Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Να ήταν τόσο γρήγορος και με τους κουκουλοφόρους...


Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Τέλος στην ανοχή οποιασδήποτε αυθαιρεσίας.
Tου Χρήστου Μακρυγιάννη*





"Οι κύριοι αυτοί θα φύγουν αμέσως από το αστυνομικό σώμα και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Τέρμα στην ανοχή οποιασδήποτε αυθαιρεσίας αστυνομικών κατά πολιτών", δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος σε δύο ειδικούς φρουρούς του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονος, οι οποίοι κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά.



ΈΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!!!!! ΚΙΟΛΑΣ !!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ !!!



ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!!!!! Ανεξάρτητα από την Αστυνομία !!



Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας θα στελεχωθεί με πολιτικό προσωπικό, θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την Αστυνομία, ώστε οι καταγγελίες να έχουν αντικειμενική και σοβαρή αντιμετώπιση, και στο προσωπικό του θα περιλαμβάνονται άτομα με νομική κατάρτιση.

(Δηλαδή η Αστυνομία δεν είναι ούτε σοβαρή ούτε αντικειμενική )

Η θητεία του συγκεκριμένου προσωπικού θα είναι διετής και θα μπορεί να ανανεωθεί για μία μόνο φορά. (4 χρόνια !!! με τι μισθό ;

Να στείλουμε βιογραφικό;)



ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !!! ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το γραφείο θα αποτελείτε από πολίτες και για όποιο θέμα δήθεν κακοποίησης καταγγείλει ένας Πακιστανός ,Ινδός ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ σε ένα blog μεταναστών ανώνυμα θα ανακρίνετε ο Αξιωματικός ,o Αστυνομικός από πολίτες !!!!



Yπάρχει Αρχηγός της Αστυνομίας που δεν αντιδρά έστω με μια παραίτηση; Υπάρχουν Αξιωματικοί που δέχονται να ανακριθούν από πολίτες για υπηρεσιακά θέματα ;



ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ κ. Υπουργέ την Σοφία Ψυχογιού, ειδική φρουρό που είναι 22 χρονών με μερικές σφαίρες στο νοσοκομείο στείλτε και την Αφροδίτη ΑΛ Σαλέχ του Ιμπραήμ (ειδική σύμβουλο στο υπουργείο σας) να την ανακρίνει μήπως και προκάλεσε τους τρομοκράτες !!!



"Δεν είμαστε απέναντι, αλλά δίπλα στους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας. Πρέπει, όμως, να αποκτήσουν επαγγελματισμό και να σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν κάνουμε διώξεις, ούτε κυνήγι φαντασμάτων, αλλά προστασία ατομικών δικαιωμάτων", τόνισε.

ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!

Αν είναι έτσι κύριε υπουργέ ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε , δεν έχεις κάνει ποτέ Αξιωματικός δεν είναι και τόσο εύκολο ξέρεις, πρέπει να είσαι γεννημένος για αυτό, δεν μαθαίνεται στα κομματικά όργανα .Ξέρεις κάτι κ. υπουργέ για αξιοπρέπεια για τιμή για καθήκον για ιδανικά ; Υπάρχουν και Αξιωματικοί που δεν τα παίρνουν κύριε Υπουργέ και σκοτώνονται 30 χρόνια στην υπηρεσία τους για 1500 ευρώ .Υπάρχουν και Αστυνομικοί που δεν ξέρουν στην πολυκατοικία τους ότι υπηρετούν στην Αστυνομία για να μην προκαλέσουν τους Ινδούς ,Πακιστανούς ,Αλβανούς ,ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , τους φονιάδες γιατί φοβούνται κύριε Υπουργέ δεν υπάρχει ηθίκό δεν έχουν ηγέτες που να σταθούν δίπλα τους και αν τους τύχει κάτι ,ξέρουν οτι θα είναι μόνοι τους .



Όχι επειδή έτυχε να είστε υπουργός της περιόδου που η Αστυνομία έκανε μια από της μεγαλύτερες επιτυχίες να είστε στο απυρόβλητο .Υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη κ. Χρυσοχοίδη και αν κάποιοι δεν κάνουν την δουλειά τους ή την παρακάνουν να τους στείλετε στον Εισαγγελέα .

ΟΧΙ να βάζετε πολίτες να τους ανακρίνουν σαν πολιτοφυλακή . Με νομική κατάρτιση (Πειθαρχικό Πασοκ, Σύριζα κ.λ.π )



*Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου