Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ψηφίζουμε Τρίκαλα, Περτούλι & Ελάτη


ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ





Με στόχο την ανάδειξη του νομού Τρικάλων στους πιο αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων ψηφίζουμε όλοι Τρίκαλα, Περτούλι και Ελάτη στο πλαίσιο του διαγωνισμού της εκπομπής «I LOVE GR» του ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή «Ι love.gr» του Σκαϊ, θα εμφανιστεί ομάδα του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μάνο, η οποία θα ενισχύσει την υποψηφιότητα του νομού μας.

Ο νομός Τρικάλων και ειδικότερα οι περιοχές Τρίκαλα, Περτούλι και Ελάτη διαγωνίζονται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. και καλούνται όλοι οι Τρικαλινοί, οι φίλοι και λάτρεις του νομού να ψηφίσουν το νομό μας ως τον πιο αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων.
Στους δέκα προορισμούς εκτός από το νομό Τρικάλων (Τρίκαλα – Περτούλι – Ελάτη), το Σάββατο διαγωνίζονται η Σύρος, η Μάνη, η Πάρος & η Αντίπαρος, η Έδεσσα, η Σκιάθος, το Λασίθι, η Βόρεια Εύβοια, η Καρδαμύλη και η Ίος.
Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ θα συμμετέχει 25μελής ομάδα του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων.

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Οι Τρικαλινοί και οι φίλοι του νομού μας μπορούν να ψηφίσουν το νομό Τρικάλων ως αγαπημένο προορισμό με SMS στο 54660 γράφοντας Η κενό 6, είτε από σταθερό τηλέφωνο στο 9011 900801 που μετά από φωνητική οδηγία πατάμε το 6, είτε μέσω διαδικτύου www.ilovegr.gr.
H ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου 28/11, ένα τέταρτο πριν τη λήξη της εκπομπής.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων ιδρύθηκε το 2002 και από τη πρώτη στιγμή έχει μια ισχυρή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο των Τρικάλων όσο της Θεσσαλίας και της χώρας μας γενικότερα.
Στο Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων περισσότεροι από 500 χορευτές όλων των ηλικιών έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη μουσικοχορευτική μας παράδοση έτσι όπως διατηρείται ακόμη ζωντανή στην ελληνική ύπαιθρο διασφαλίζοντας τη συνέχεια της.
Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων συγκεντρώνει και κατασκευάζει αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας εμπλουτίζοντας συνεχώς τη συλλογή του, που σήμερα ξεπερνούν τις 450.
Η Χορευτική ομάδα έχει λάβει μέρος στο διεθνές φεστιβάλ «Βεζούριτε» στο Κουμπράτ της Βουλγαρίας (2003), στο διεθνές φεστιβάλ στο Πριμόρσκο της Μαύρης Θάλασσας της Βουλγαρίας (2004).Το (2005) εκπροσώπησε τη χώρα μας σε δύο διεθνή φεστιβάλ, τον Ιούνιο στη Τουρς της Γαλλίας και τον Ιούλιο στη Νάρνι και Σοριάνο της Ιταλίας. Το (2006) συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Σρέμσκα Μιτρόβιτσα της Σερβίας και το Δεκέμβριο του (2006) σε Διεθνές Φεστιβάλ στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Τον Ιούλιο του (2007) συμμετέχει στο σημαντικότερο Διεθνές Φεστιβάλ της Βουλγαρίας στη Φιλιππούπολη. Τον Μάρτιο του (2008) συμμετέχει στις εκδηλώσεις των ομογενών στο Μπορντό της Γαλλίας. Το (2009) συμμετέχει σε εκδηλώσεις στη Λάρνακα της Κύπρου.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου