Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Άδικη ήττα Βράχου Καστρακίου στην Λαμία


Στο τέλος έχασε η ομάδα του Καστρακίου από την Λαμία ενώ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία






Το Καστράκι πάλεψε μέχρι το τέλος στην Λαμία για το θετικό αποτέλεσμα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να χαρεί αφού έχασε με 1-0 με τέρμα που σημειώθηκε στο 83’ ενώ της ακυρώθηκε γκολ και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 71.

Το Καστράκι έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 8’ όταν μετά από σέντρα του Μόκα έδιωξε ο Τσάμης προ του Παπαστεριάδη.

Στο 37’ ο Γ. Σκρέκας έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή σε κεφαλιά του Σερπάνου ενώ στο 44’ η Λαμία ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ελευθεριάδη από τον Θ. Σκρέκα.

Στην επανάληψη και πάλι το Καστράκι πλησίασε στο γκολ όταν μετά από γύρισμα του Μόκα ο Χρυσικός με σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 52’ μετά από βολέ του Ντάσκα ξέφυγε ο Μόκας αλλά ο Τσάμης βγήκε έξω από την περιοχή του και τον ανέτρεψε.

Στο 53’ σουτ του Λαϊνα μπλόκαρε ο Ντάσκας.

Το Καστράκι στο 71’ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Παπαστεριάδης δέχθηκε κίτρινη φάουλ για ένα μαρκάρισμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επόπτη Κουρσοβίτη γι’ αυτό και εν συνεχεία ο διαιτητής κ. Τσάγκαρης από τον Βόλο του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στο 74’ ο Ντούβλης με σουτ από 25 μέτρα πήγε να αιφνιδιάσει τον Τσάμη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Λαμία τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 83’. Ο Ντάσκας προσπάθησε να διώξει την μπάλα προ του Αντωνιάδη αλλά ο άσχημος αγωνιστικός χώρος τον πρόδωσε με αποτέλεσμα ο παίκτης της Λαμίας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 86’, έγινε η φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο Καστράκι. Μετά από φάουλ του Ντούβλη ο αμυντικός της Λαμίας Μπαγινέτας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όμως, προς γενική έκπληξη, ο διαιτητής με υπόδειξη του επόπτη ακύρωσε το γκολ καθώς όπως υποστήριξαν στην συνέχεια, δύο παίκτες του Καστρακίου ήταν οφσάιντ.

Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν αποβλήθηκαν ο Γιώργος Ράτζας και ο Απόστολος Σέμπρος από τον πάγκο του Καστρακίου αλλά και ο βοηθός προπονητή της Λαμίας Συρογιάννης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



Λαμία: Τσάμης, Γουργιώτης, Αποστολακόπου,ος (57’ Ζέρβας), Μπαγινέτας, Χουλιάρας, Λέσσης, Πάνος, Ελευθεριάδης, (75’ Θεοδοσόπουλος), Αντωνιάδης, Σερπάνος, Λαϊνας (67’ Ζώγας)


Εθνικός Βράχος Καστρακίου: Ντάσκας, Σιούτας, Αναστασίου, Ράτζας, Α. Σκρέκας, Γ. Σκρέκας (88’ Μανούκας), Χρυσικός. Γιδόπουλος, Μοκας (78’ Γάτσιος), Ντούβλης, Παπαστεριάδης


sportrikala




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου