Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Κουρασμένοι μεν, αδικαιολόγητοι δε... Νέα λευκή ισοπαλία για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στας...Σέρρας

Ευχαριστούμε τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών για την άψογη φιλοξενία, αλλά και για το ότι δεν μας φιλοδώρησε με 2 και 3 γκολ !
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ(23 Φωτο σε μεγάλη ανάλυση)






Κακός ο ΑΟΤ, άφησε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς και δεν κατάφερε να πλησιάσει την κορυφή του Β ομίλου κάτι που προβληματίζει έντονα την διοικητική ηγεσία της ομάδας.
Και..."γιατί να το κρύψωμεν" άλλωστε...



Με τέτοιες εμφανίσεις, η υπόθεση άνοδος σύντομα θα γίνει μακρυνό όνειρο για φέτος...

Για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς ο ΑΟ Τρίκαλα δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της νίκης και υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.




Νωθρός και κουρασμένος παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους με συνέπεια να απειληθούν αρκετές φορές.




Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ομάδα με 4-4-1-1 και τους Τόλιο κάτω από τα δοκάρια, Γιώτα και Θεοδοσιάδη στο κέντρο της άμυνας και τους Αντωνιάδη(δεξιά) και Προβατίδη(δεξιά) στα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο πήραν θέση οι Σαββίδης και Τροΐρης ενώ στην δεξιά πτέρυγα αγωνίστηκε ο Μίνγκας και στα αριστερά ο Κυριακίδης. Μπροστά από τα χαφ ξεκίνησε ο Μανουσάκης ενώ προωθημένος ήταν ο Λιοσάτος.







Οι γηπεδούχοι με κορυφαίο του γηπέδου τον νεαρό Μπαρκάν απείλησαν πολλές φορές την εστία του Τόλιου ενώ θα μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία της Τρικαλινής ομάδας όταν στο 37΄ η μπάλα έπειτα από φάουλ του Μπαρκάν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.











Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τρικαλινοί αφού γλίτωσαν το γκολ στα δύο πρώτα λεπτά της επανάληψης προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς έφταναν στα αντίπαλα καρέ με ανορθόδοξο τρόπο. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Τόλιος που έσωσε τα Τρίκαλα σε αρκετές στιγμές.









Το φίλμ του αγώνα

Στο 3΄ μακρινό σουτ του Τροΐρη μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος.
Στο 4΄ ο Μπαργκάν επιχείρησε το μακρινό σουτ με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 7΄ο Λιοσάτος τροφοδότησε τον Μίνγκα αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ .
Στο 14΄ ο Μπαργκάν επιχείρησε ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Τόλιος.




Στο 16΄ κίτρινη κάρτα ο Θεοδοσιάδης.


Στο 17΄ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Ριμπέιρο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόλιου.
Στο 20΄ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Ριμπέιρο έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Καπράνα αυτός βγήκε απέναντι απο τον Τόλιο και ο γκολκίπερ των Τρικάλων, απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
Στο 26΄φάουλ του Μίνγκα μπλόκαρε εύκολα ο Αργυρόπουλος.





Στο 30΄ ατομική προσπάθειακάν του Μπαργκάν και σουτ έξω απο την περιοχή η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.










Στο 31΄κίτρινη ο Μίνγκας.
Στο 37΄ τεράστια ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν απο φάουλ του Μπαρκάν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Τρικάλων.
Στο 38΄ κίτρινη κάρτα για τον Σαμουηλίδη.
Στο 39΄κίτρινη κάρτα για Τροΐρη.
Στο 42΄ σέντρα του Κυριακίδη, η μπάλα έφτασε στον Σαββίδη ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.








Στο 46΄ανεπανάληπτο τετ α τετ για τους γηπεδούχους όταν απο κάθετη μπαλιά του Παυλίδη για τον τον Γαϊδαρτζή, ο πρώην "κυανέρυθρος" βρέθηκε τετ α τετ με τον Τόλιο και πλάσαρε λίγο άουτ.
Στο 48΄απο σέντρα του Γαιδαρτζή ο Παυλίδης με προβολή απο καλή θέση έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 54΄ βαθιά μπαλιά του Σαββίδη για τον Λιοσάτο, απέναντι απο τον Αργυρόπουλο, ο φορ του ΑΟΤ κοντραρίστηκε με τον γκολκίπερ του Οδυσσέα και η μπάλα πέρασε άουτ.











Στο 58΄ απο μπαλιά του Σαββίδη ο Μανουσάκης το κοντινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Αργυρόπουλο και πέρασε κόρνερ το οποίο εκτελέστηκε, ο Θεοδοσιάδης έκανε την κεφαλιά και ο Μίνγκας έπιασε το σουτ απο το ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά με την μπάλα να περνά άουτ.













Στο 62΄ ο Μπαρκάν για τον Ριμπέιρο αυτός έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 72΄μακρινό σουτ του Τριανταφυλλάκου η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 86΄κίτρινη Καλόγηρος.
Στο 89΄κάθετη μπαλιά του Παυλίδη για τον Λεωνίδα, τετ α τετ του τελευταίου απέκρουσε με τα πόδια ο Τόλιος.














Οι συνθέσεις:

Οδ. Αναγέννησης: Αργυρόπουλος, Γκότοβος, Σαμουηλίδης, Μακλίδης, Μπαργκάν, Ριμπέιρο(80΄Λεωνίδας), Σκερλετίδης, Κουκουτσής, Καπράνας(72΄ Ακριτίδης), Γαϊδαρτζής(66΄Τριανταφυλλάκος), Καρυπίδης.











ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος, Αντωνιάδης, Προβατίδης, Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Σαββίδης, Τροΐρης, Μανουσάκης, Μίνγκας(83΄Ταμέρους), Λιοσάτος(61΄Καλόγηρος), Κυριακίδης(50΄Τεντολούρης).







































































































































































































Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου