Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Η κούρσα διαδοχής και οι προτιμήσεις των Τρικαλινών στελεχών - Οι Εγγραφές στην τοπική ΝΔ


Θέσεις «μάχης» παίρνουν και τα Τρικαλινά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην κούρσα ανάδειξης νέου αρχηγού, καθώς όλο και περισσότεροι άρχισαν να τάσσονται στο πλευρό των υποψηφίων.





Ως γνωστόν, εκτός από το νομάρχη Ηλ. Βλαχογιάννη, που στηρίζει την υποψηφιότητα του Αντ. Σαμαρά και συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ., ο αντινομάρχης Χρ. Μιχαλάκης και ο δήμαρχος Τρικκαίων, Μιχ. Ταμήλος, που επίσης είναι μέλη του κομματικού οργάνου υπογράφουν υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη. Στους υποστηρικτές της πρώην υπουργού Εξωτερικών, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή», ανήκει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτ. Χατζηγάκης, ενώ ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Ν. Λέγκας, συμπεριλαμβάνεται στη «ομάδα» των «αναποφάσιστων» βουλευτών.

Οι τελευταίοι μάλλον έχει αποφασίσει αλλά δεν βιάζονται να εκδηλωθούν...

Ενημέρωση


Οι εγγραφές στην τοπική ΝΔ


Έτοιμος είναι ο κομματικός μηχανισμός της τοπικής Ν.Δ. ώστε να συμμετάσχει στη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης νέου προέδρου του κόμματος.


Τα παραπάνω δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Ν. Μουζακιάρης, μετά την απόφαση των υποψήφιων προέδρων η εκλογή του νέου αρχηγού να γίνει από τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος.

Μάλιστα ανέφερε πως οι εγγραφές μελών συνεχίζονται κανονικότατα και πως οι εκλογικοί κατάλογοι, όταν ζητηθούν, θα σταλούν στη Ρηγίλλης για τελική έγκριση.

Μέχρι τις 27 Νοεμβρίου που είναι η πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής της εσωκομματικής ψηφοφορίας, οι Τρικαλινοί νεοδημοκράτες θα ασχολούνται με τα εσωτερικά τους και τις προτιμήσεις τους για το νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί της …πληγωμένης γαλάζιας παράταξης.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου