Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ματς ΟΔ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΑΟΤ


Στην κούραση των παικτών του αλλά και στο ότι οι παίκτες που ήρθαν απο τον πάγκο και δεν βοήθησαν, στάθηκε ο Γιώργος Βαζάκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες.









Γιώργος Βαζάκας (Τρίκαλα):

Χωρίς να λέμε και να ψάχνουμε δικαιολογίες, μπορεί να προερχόμαστε από δυο από δυνατά παιχνίδια με Εορδαϊκό και Ηρακλή, αλλά οι παίκτες που ήρθαν από πίσω έδειξαν ότι δεν ήταν έτοιμοι να ξεκουράσουν και να βοηθήσουν αυτούς που ήταν φορτωμένοι.

Δεν ήμασταν καλοί. Αφού δεν το πληρώσαμε... ο πόντος για εμάς είναι σημαντικός. Όταν δε μπορείς να κερδίσεις, δε πρέπει να χάσεις . Κάποια στιγμή ρισκάραμε με δυο ψηλούς, δημιουργήσαμε ορισμένες προϋποθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ήμασταν τυχεροί. Πρώτη φορά που μια ομάδα δημιούργησε τόσες πολλές ευκαιρίες. Αυτό έδειξε η εικόνα του ματς, ότι η κούραση μας επηρέασε πάρα πολύ.Ξεχνάμε το παιχνίδι, κρατάμε τον πόντο που είναι ωφέλιμος και κοιτάμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας για να πιάσουμε την κορυφή.Εκείνο το οποίο με εντυπωσίασε είναι η φιλοξενία, το ποντιακό στοιχείο έδειξε οτι έχει μεγαλείο. Κάποιοι έλεγαν ότι ήταν μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς είδαμε το αντίθετο.

Σε ερώτηση για το αν έφταιξαν οι απουσίες για την κακή εμφάνιση της ομάδας είπε: Οι απουσίες ήταν ουσιαστικές αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δε μπορώ να πω ότι έπαιξαν καλά πέντε παίκτες και δεν έπαιξαν καλά οι άλλοι 5 . Η ομάδα έδειξε ότι ήταν κουρασμένη. Με ενόχλησε όμως η εμφάνιση των παικτών που δεν ήταν βασικοί, που ήρθαν από πίσω και δεν άρπαξαν την ευκαιρία. Θέλω αυτοί που έρχονται από πίσω να μπαίνουν στο γήπεδο... «τσαμπουκαλίστικα».

Σε ερώτηση για την κλήρωση του Κυπελλου Ελλάδας... εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γιώργος Βαζακας αρχικά δεν τη σχολίασε γιατί όπως είπε... δεν τη γνώριζε!!! «Δεν ξέρω για την κλήρωση κυπέλλου αλλά εμείς θα πάμε για την πρόκριση σε όποιο παιχνίδι και αν είναι αυτό»

Χρυσοστομίδης Χ. (Οδυσσέας):

"Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ήμασταν αντάξιοι του αγώνα, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Τα Τρίκαλα δεν μας έκαναν ούτε μια κλασσική ευκαιρία ενώ εμείς είχαμε 3 τετ α τετ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους βαθμούς αλλά και με το Χ και με όλα τα προβλήματα που είχαμε σαν ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου