Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 5ος χρόνος λειτουργίας και προσφοράς


Συμμετοχή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου





Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, όπως κάθε χρόνο, έλαβε και φέτος μέρος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του έπους του ’40. Ο πρόεδρος της ΛΕΔ κ. Λουκάς Σκύφτας, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων 5ου Συντάγματος πεζικού, μπροστά από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ενώ στη συνέχεια, ένας ουλαμός 20 αντρών της Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών, παρέλασε, αποσπώντας το χειροκρότημα των Τρικαλινών πολιτών.

Η ΛΕΔ συνεχίζει ακάθεκτη, διανύοντας τον 5ο χρόνο λειτουργίας και προσφοράς. Με άρτια εκπαιδευμένα μέλη, έχει πλέον καθιερωθεί στις συνειδήσεις των Τρικαλινών προσφέροντας σε αποστολές δασοπυρόσβεσης και πυροπροστασίας, σε αποστολές διάσωσης ενώ η εκπαίδευση είναι συνεχής.

Για όσους θέλουν να βρεθούν κοντά στη Λέσχη, να λάβουν μέρος στις δραστηριότητές της, να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να διατηρήσουν άσβεστο το καταδρομικό πνεύμα, μπορούν να μας επισκεφτούν στα γραφεία μας, στο Πρώην Στρατόπεδο Παπαστάθη, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8-10 το βράδυ ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972701208.

Με καταδρομικούς χαιρετισμούς
Γραφείο Τύπου ΛΕΔ





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου