Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΑΟΤ - ΠΑΟΝΕ 2-0 . Απαρχή για σερί επιτυχιών και στο πρωτάθλημα...


Με εξαιρετική εμφάνιση στο β' μέρος έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΝΕ που με πολυπρόσωπο κέντρο και καθαρά αμυντικό προσανατολισμό άντεξε για 65 λεπτά τις Τρικαλινές επιθέσεις.





Είναι μία σημαντική νίκη και όλοι πιστεύουμε θα είναι η απαρχή ενός σερί νικών στο πρωτάθλημα κάτι που θα φέρει νωρίς την ομάδα μας στην πρώτη θέση και την άνοδο.


Το σκορ είναι καθαρό και η ομάδα μας θα μπορούσε να επιτύχει περισσότερα τέρματα καθώς πολλές προσπάθειες δεν καρποφότησαν.

Την Τετάρτη ο ΑΟΤ αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας τον Πυρσό Γρεβενών (3 μ.μ. στο Στάδιο) και έχει την ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες.



Η εικόνα του παιχνιδιού

Στο 7ο μόλις λεπτό ο Λιοσάτος απο καλή θέση έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του Φισέκη.


10' Ο Σερέτης ανακόπτει εντυπωσιακά τον Μανουσάκη που έμπαινε μόνος στην περιοχή
15' Τα Τρίκαλα έχουν την πλήρη υπεροχή του αγώνα. Σουτ του Ένοκ έξω από την μεγάλη περιοχή φεύγει μόλις άουτ
24' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΝΕ καθώς δυνατό σουτ του Τσαγκουρίδη έξω από την μεγάλη περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ
29' Ο Γιώργος Βαζάκας κάνει νωρίς την πρώτη του αλλαγή λόγω τραυματισμού του Λιοσάτου. Στην θέση του περνάει ο Φορτούνης
35' Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να έχουν μία φλύαρη υπεροχή χωρίς ωστόσο να πιέζουν ιδιαίτερα τον ΠΑΟΝΕ. Νέο σουτ του Ενόκ έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.
37' Κίτρινες κάρτες στους Ένοκ και Σπαθάρα για μία κοκορομαχία που είχαν μεταξύ τους
42' Κίτρινη κάρτα στον Καραμανλή του ΠΑΟΝΕ
43' Κίτρινη κάρτα στον Προβατίδη

Η επανάληψη όμως ήταν διαφορετική.

Οι "κυανέρυθροι" μόλις στο 47' δημιούργησαν ευκαιρία για γκολ όταν απο σέντρα του Τελκίνσκι, η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μανουσάκης απο τα αριστερά έκανε τη σέντρα απο τα αριστερά, ο Ενόκ έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά σούταρε ψηλά πάνω απο τα δοκάρια.

56' Ωραίο γύρισμα του Καρρά αλλά ο Φυσέκης προ του Ταμέρους μαζεύει.
57' Κίτρινη κάρυα στον Σάκκαλη
58' Στην θέση του Ταμέρους περνάει στο παιχνίδι ο Καλόγηρος


61' Στην θέση του Ασλανίδη περνάει ο Τσουκάνης για τον ΠΑΟΝΕ


62' Μετά απο ωραία ενέργεια του νεαρού Φορτούνη η μπάλα έφτασε στον Ένοκ που με σουτ πάνω στην κίνηση ανάγκασε τον Φυσέκη να διώξει ενστικτωδώς σε κόρνερ
65' Κεφαλιά του Ενόκ μετά απο σέντρα του Καρρά φεύγει άουτ



Δε θα μπορούσε όμως ο ΑΟΤ... να μη δε βρει δίχτυα μετά απο τόσες ευκαιρίες. Η "γκίνια" έσπασε τελικά στο 64ο λεπτό όταν απο έξοχη ασίστ του Τελκίνσκι, ο Ενόκ βγήκε τετ α τετ με τον Φισέκη και τον πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0..

74' Στην θέση του Σερέτη ο Ελλενίδης για τον ΠΑΟΝΕ
83' Ο Καλφάκης στο παιχνίδι στην θέση του Λεπτοκαρίδη



Όλοι περίμεναν στη συνέχεια την αντίδραση του ΠΑΟΝΕ... η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Ο ΑΟΤ εξακολούθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας για το 2ο γκολ έτσι ώστε να σφράγισει τη νίκη. Αυτό... ήρθε κάπως ανέλπιστα όταν απο λάθος του τερματοφύλακα Φισέκη, ο Μανουσάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και "κρέμασε" με κεφαλιά τον αντίπαλο πορτιέρο για το 2-0.



89' Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Μανουσάκης βγαίνει από το παιχνίδι μέσα σε αποθέωση για να περάσει στην θέση του ο Τσιγιάννης



Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας από την Ημαθία.


Οι συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Γιώτας, Θεοδοσιάδης, Τελκίνσκι, Τροϊρης, Λιοσάτος (28 Φουρτούνης), Ενόκ, Ταμέρους (56' Καλόγηρος), Μανουσάκης (88' Τσιγιάννης).




ΠΑΟΝΕ: Φισέκης, Σακαλής, Σερέτης (74' Ελληνίδης), Σπαθάρας, Γιαντσέλης, Καραμανλής, Ασλανίδης (61' Τσουκάλης), Πεχλιβανίδης, Λεπτοκαρύδης (83 Καλφάκης), Κατιανός, Τσαγκουρίδης.






Το γκολ του Ένοκ στο 65'








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου