Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Nέα μηχανήματα για την ενίσχυση της υπηρεσίας Καθαριότητας στους Δήμους Τρικκαίων, Κόζιακα, Παραληθαίων και Πιαλείων


Ο Δήμος Τρικκαίων θα αποκτήσει νέα μηχανήματα για την ενίσχυση της υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις Δήμοι διάφορα μηχανήματα μέσω του προγράμματος "Θησέας".




Σε ό,τι αφορά στον Δήμο Τρικκαίων ο μηχανολογικός εξοπλισμός που θα προμηθευτεί έχει κόστος 160.000 ευρώ περίπου, ποσό που αναλογεί στην αγορά:

Δύο μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου χωρητικότητας 16m3 κι· ενός μεταχειρισμένου υδροφόρου οχήματος χωρητικότητας περίπου 8m3.



Κάδοι

Εκείνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των υπαρχουσών αναγκών η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων έχει εφοδιαστεί με νέους κάδους απορριμμάτων. Οι νέοι αυτοί κάδοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο στο κέντρο της πόλης, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένονται κι άλλοι 120 κάδοι ανακύκλωσης.



Στους Δήμους Κόζιακα, Παραληθαίων και Πιαλείων


Επιπλέον μηχανολογικό εξοπλισμό θα αποκτήσουν όμως και οι Δήμοι Κόζιακα, Παραληθαίων και Πιαλείων. Τον εξοπλισμό θα παραχωρήσει ο Δήμος Τρικκαίων στους συγκεκριμένους Δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος "Θησέας" με τίτλο "Μηχανολογικός εξοπλισμός για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων του Νομού Τρικάλων" για το έτος 2009.

Ο εξοπλισμός θα παραχωρηθεί ως εξής:

    * ένας καινούργιος ελαστικοφόρος εκσκαφέας στον Δήμο Κόζιακα.
    * ένας μεταχειρισμένος διαμορφωτής γαιών στον Δήμο Παραληθαίων κι
    * ένας μεταχειρισμένος διαμορφωτής γαιών στον Δήμο Πιαλείων.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου