Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Θα...του κάτσει; Κι αν δεν του...κάτσει;


Λοιπόν έτσι και συμβούν αυτά που κυκλοφορούν στα...καφενεία και τα ουζερί θάχουμε...εμφράγματα.

Η συγκρότηση ψηφοδελτίου δεν θάναι και τόσο εύκολη υπόθεση για τον Δήμαρχο όπως αρχικά φαινόταν.

Μπορεί να δήλωσε ο Μιχάλης Ταμήλος ότι έχουν προτεραιότητα για κάθοδο οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά άλλα λέει η πιάτσα...

Από τους ήδη δημοτικούς συμβούλους, φέρεται να μην κατεβαίνουν η τουλάχιστον δεν έχουν πει το ναι οι:

Μπρουζούκη Νικολέτα, Γιώργος Μπαλοδήμος, Βασίλης Παπαιωάννου, Δημήτρης Παπαστεργίου (λόγω διαφωνίας με κάθοδο Κώστα Πατέρα στο ψηφοδέλτιο), Λάκης Ζολώτας, Μπάμπης Δεληλίγκας, Ελένη Αργυροπούλου, Σακκάς Στεφ (κατεβαίνει ο γυιός του)


Πέρα από το "νέο αίμα" των Νομαρχιακών συμβούλων που ανακοίνωσε (Σακκάς, Αλεξίου,  Αναστασίου) δεν "έκλεισε" ακόμη και κανένα άλλο πρωτοκλασάτο όνομα (πλην Χρήστου Τρικάλη και Γιώργου Οικονόμου).

Τα πολιτικά γραφεία, δεν φαίνονται και πολύ...πρόθυμα να "πιέσουν" άτομα του περιβάλλοντός τους για κάθοδο.


Επίσης, δείχνουν να μην είναι σε καλό δρόμο οι σχέσεις και επαφές με τους δημάρχους που συνενώνονται.
Ντιντής Φαλώρειας, Περιστέρης Εστιαιώτιδας, Αναστασόπουλος Κόζιακα και Χρισταντώνης (πρώην Κόζιακα) μιλάνε με Ταμήλο αλλά δεν φαίνεται να βρίσκουν άκρη.

Μάλιστα λέγεται ότι τους έχει ενοχλήσει η τακτική του Μιχ. Ταμήλου που προσέγγισε άτομα από τους συνδυασμούς τους (αντινομάρχες και συμβούλους)  χωρίς να τους ρωτήσει, τους παρέκαμψε (κοινώς τους...έγραψε).

Θα "του κάτσει" το εγχείρημα; Θα καταφέρει να βάλει στον συνδυασμό άτομα ικανά να του φέρουν ανάλογα "κουκιά" με όσα πιθανόν θα έφερναν οι τέως δήμαρχοι;

Σιμά κοντά τα Γιάννινα....Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ ΜΠΑΚΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου