Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο Θανάσης Μεριβάκης για την υποψηφιότητά του και τις προτεραιότητες του για τον νέο Δήμο Φαρκαδόνας


Τις προτεραιότητές του για τον νέο Δήμο Φαρκαδόνας ανέπτυξε χθες με συνέντευξή του στην TV 10 ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης.


Στάθηκε ιδιαίτερα στη δυναμική που διαμορφώνει ο συνδυασμός του και δήλωσε βέβαιος πως "μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι δημότες θα έρχονται κοντά μας.

Εμείς δεν διαχωρίζουμε κανέναν, θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε και να κάνουμε έναν δήμο πραγματικά δυνατό που να μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια".

Ο κ. Μεριβάκης σημείωσε ότι ο Συνδυασμός στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη και νέους ανθρώπους, απ' όλους τους πολιτικούς χώρους, με διάθεση για δουλειά και προσφορά. Σημείωσε πως "έχουν γίνει και στους τρεις Δήμους σημαντικά πράγματα τα τελευταία χρόνια και στόχος δικός μας είναι να κρατήσουμε ότι καλό βρούμε, να το συνεχίσουμε και να το εξελίξουμε".

Όσον αφορά τώρα τους βασικούς άξονες του προγράμματός του ο κ. Θανάσης Μεριβάκης υπογράμμισε πως "θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην λειτουργία του ΒΙ.ΠΑ. το οποίο θα εξασφαλίσει της εκατοντάδες θέσεις εργασίας για τους νέους της περιοχής μας.

Στοχεύουμε στην αξιοποίηση του Νεοχωρίτη και στην ήπια τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, μέσα από τον θρησκευτικό τουρισμό και όχι μόνο. Τέλος αποτελεί ανάγκη για τους κατοίκους τόσο της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, όσο και των Πελινναίων, ο αγροτικός εξηλεκτρισμός".Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου