Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Εναρξη προπονήσεων για την Γ.Ε.Α ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου Γ.Ε.Α.Τρικάλων, γνωστοποιεί την έναρξη των προπονήσεων για τη νέα αθλητική χρονιά 2010-2011.





ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ


            Για τον λόγω αυτό παρακαλούνται οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να βρίσκονται στις 25 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

            Επίσης κάνει γνωστό όσοι γονείς επιθυμούν και ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους ηλικίας από 6 - 8 και 9 - 12ετών στο σύλλογο, ώστε να καρπωθούν τα οφέλη της «υγιούς» άθλησης, σε μια εποχή, μάλιστα που οι σημερινοί νέοι λόγω και του απαιτητικού και γεμάτου άγχους σύγχρονου τρόπου ζωής έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

            Οι προπονήσεις των μικρών παιδίων γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, με παιγνιώδη μορφή με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο από εξειδικευμένους γυμναστές – προπονητές καταρτισμένοι στις μικρές αναπτυξιακές ηλικίες, με πρωταρχικό σκοπό την αρμονική ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και την βελτίωση των γνωστικών συναισθηματικών και κοινωνικών ικανοτήτων των παιδιών.

 Οι υπεύθυνοι γυμναστές – προπονητές του σωματείου για την εκγύμναση και προετοιμασία των  αθλητών και αθλητριών είναι:

   1. Δελή Χαρίκλεια με ειδικότητα στα άλματα
   2. Κατσιάβας Ευάγγελος με ειδικότητα στους δρόμους

Για όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινήσεις που αφορούν την όλη λειτουργία του Συλλόγου και τις ώρες προπόνησης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν καθημερινά να  επικοινωνούν με τον πρόεδρο Κώστα Σγάρα στο τηλέφωνο 2431021688 και με τους προπονητές Δελή Χαρίκλεια 2431026816 και Κατσιάβα Ευάγγελο 2431029285.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου