Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Παρεξήγηση χωρίς αιτία Ροντούλη στο 2ου Παγκοσμίου Συνέδριου Θεσσαλών

- Έπεσε θύμα κακής ενημέρωσης από τους συνεργάτες του;
- Ως εκπροσωπος της βουλής των Ελλήνων μίλησε ο κ. Ταλιαδούρος και όχι ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.
- Με την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Παγκοσμίου Συνέδριου Θεσσαλών τα έβαλε ο Αστέριος Ροντούλης βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Λάρισα.
Έξαλλος έφυγε από την αίθουσα όταν μετά τον χαιρετισμό του  κ. Σπύρου Ταλιαδούρου δεν του δόθηκε ο λόγος να απευθύνει χαιρετισμό.


Ο κ. Ροντούλης αφού έγραψε μία δήλωση όπου και διένειμε στα ΜΜΕ έφυγε από τον χώρο που διεξαγόταν το Συνέδριο.

Η δήλωση του κ. Ροντούλη:

«Έζησα σήμερα μία πρωτόγνωρη κατάσταση στο Συνέδριο των Απόδημων Θεσσαλών. Φαίνεται ότι το σαράκι του μικροκομματισμού και της μικρόψυχης αντιμετώπισης των πραγμάτων έχει εισχωρήσει και στις τάξεις των Ελλήνων της διασποράς. Οι διοργανωτές λειτούργησαν ως υποπόδιο συγκεκριμένης πολιτικής δύναμης εν όψει των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Είναι αδιανόητο να παρίσταται Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και να μην του δίνεται ο λόγος τουλάχιστον για έναν απλό χαιρετισμό τη στιγμή μάλιστα που δεν είδα και πολλούς Βουλευτές να βρίσκονται εδώ. Παρ` όλα αυτά ο ΛΑΟΣ θα συνεχίσει τον αγώνα εντός και εκτός Βουλής προκειμένου να δοθεί το δικαίωμα της ψήφου σε όλους τους αποδήμους Έλληνες. Κάποιοι ας συνεχίσουν να βράζουν μικρόψυχα στο ζουμί τους».


Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Γκίκας Διαμαντής τοποθετήθηκε για το θέμα και έβαλε τα πράγματα στη οέση τους:


"Ως εκπροσωπος της βουλής των Ελλήνων μίλησε ο κ. Ταλιαδούρος και όχι ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Η οργανωτική επιτροπή όφειλε να τηρίσει το πρόγραμμα το οποίο είχε δημοσιευθεί. Το συνέδριο γινόταν για τις οργανώσεις και το αντάμωμα των Θεσσαλικών ομοσπονδιών και συλλόγων.
Πρώτα έπρεπε να τοποθετηθούν οι σύλλογοι και να ακούσουμε τα αιτήματα των Θεσσαλών της διασποράς, να ακολουθήσουν οι βραβεύσεις και ακολούθως να τοποθετηθούν οι υπόλοιποι. "
Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή