Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Παραδοσιακός Ξενώνας "4 εποχές" στην Ελάτη Τρικάλων


Ο παραδοσιακός ξενώνας "4 εποχές" στην Ελάτη Τρικάλων αποτελεί πλέον την ιδανικότερη επιλογή εναλλακτικού τουρισμού 4 εποχών.





Πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο κέντρο της Ελάτης και σε υψόμετρο 915 μ.













Στεγάζει πραγματικά τις προσδοκίες σας για ζεστή φιλοξενία, άνετη διαμονή και ταυτόχρονα είναι ορμητήριο για μικρές αποδράσεις προς το Χιονοδρομικό Περτουλίου, την λίμνη Πλαστήρα, τα πανέμορφα ορεινά χωριά του Δήμου Αιθήκων, Νεραιδοχώρι, Δέση, Πύρρα, Γαρδίκι,την Κοινότητα Ασπροποτάμου και τις πηγές του πολυσυζητημένου Αχελώου και άλλους προορισμούς γύρω από την Ελάτη.












Η Ελάτη
    
Η Ελάτη, που είναι ευρέως γνωστή και ως Τύρνα, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 34 χλμ. από τα Τρίκαλα και 14 χλμ. από το Περτούλι. Χτισμένη σε υψόμετρο 900μ., είναι η έδρα του Δήμου Αιθήκων. Την περιβάλλει ο Κόζιακας και ειδικότερα οι κορυφές Παπαδιά, Κόκκινος Βράχος, Αρκουδότρυπα και Ψηλό.



Στο δάσος που απλώνεται στα νοτιοδυτικά της Ελάτης υπάρχουν έλατα, πεύκα, καστανιές, δρύες και πλατάνια. Δροσερά νερά αναβλύζουν απο τις διάφορες πηγές, όπως είναι οι Γούβες, Αρβανίτες, Μπέη, Καλογερομάντρι και Κανάλια, ενώ την περιοχή διασχίζουν οι ποταμοί Κακόρεμα και Κριάκουρα.




Άρης Ζαχαράκης

Τηλ. 2434 071731, 71701
6973 3495875














Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου