Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στα Τρίκαλα


Στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο) Τρίτη 24 Αυγούστου, στις 21:00







Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, τιμούν αυτό το καλοκαίρι τον μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού γέλιου, τον Αλέκο Σακελλάριο.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, τιμούν αυτό το καλοκαίρι τον μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού γέλιου, τον Αλέκο Σακελλάριο ανεβάζοντας τη θρυλική κωμωδία «Ο φίλος μου Λευτεράκης», που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες από την ταινία με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Μάρω Κοντού, Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωσταντίνου και Καίτη Πάνου.

Οι Ρέππας και Παπαθανασίου ανανεώνουν το έργο προσαρμόζοντας το σε μια παρέα νέων ηθοποιών από τους καλύτερους της καινούργιας γενιάς: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Λασκαράκη, Φώτης Σπύρος, Τάσος Αλατζάς.

Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλάριου, προσθέτουν τη δική τους ματιά στο έργο του πιο κεφάτου δημιουργού της ελληνικής κωμωδίας και φτιάχνουν μια παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής.

Το έργο θα περιοδεύσει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλοκαιρινές βραδιές λοιπόν με φεγγαράδα και Αλέκο Σακελλάριο! Αλλά και επιστροφή σε μια δεκαετία όπου οι γυναίκες φορούσαν φουρό, οι άντρες λινά κοστούμια και γραβατούλα και ο έρωτας ήταν ένα παιχνίδι με κρυφές ματιές, μυστικά ραντεβού και πονηρά χαμόγελα.
Μια ελληνική κωμωδία για όσους απατούν την γυναίκα τους, για όσους δεν την απατούν και για όσους σκοπεύουν να την απατήσουν...!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Σκηνοθεσία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Σκηνικά: ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΛΙΔΗΣ
Κοστούμια: ΕΒΕΛΥΝ ΣΙΟΥΠΗ
Φωτισμοί: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσική Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Με αλφαβητική σειρά:

ΤΑΣΟΣ ΑΛΑΤΖΑΣ: Τόλης
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ: Φωφώ
ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ: Ελένη
ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ: Ντόλυ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λευτεράκης
ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: Θανάσης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ: Θοδωράκης



ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γραφεία Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Τρικκαίων
Γαριβάλδη 8
Τηλ: 24310 78352
Ώρες: 08:00 – 13.00 (Δευτ – Παρ)


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου