Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συναυλία του Ηλία Ανδριόπουλου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων


Συναυλία του Ηλία Ανδριόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Τρικαλινοί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο) και ώρα 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.


Οι μουσικοί που θα συντροφεύσουν τον συνθέτη είναι οι Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, Βαγγέλης Νίνα στο βιολοντσέλο και Ηρακλής Ζιάκας μαντολίνο - μπουζούκι.

Τρεις ερμηνευτές που υπηρετούν την τέχνη τους  με σοβαρότητα και ευπρέπεια, έξω από το αγοραίο σύστημα του βιομηχανοποιημένου ήχου, θα καταγράψουν  με τις ερμηνείες τους, τα τραγούδια της μουσικής μας βραδιάς. Πρόκειται για τους Γιάννη Ιδομενέως και Θεοδώρα Μπάκα.

Δύο σημαντικότατοι νέοι καλλιτέχνες, που μέσα από το λυρικό τραγούδι κάνουν λαμπρή καριέρα στην Ευρώπη. Μαζί τους ο διαχρονικός, κλασσικός Μανώλης Μητσιάς που κρατά άσβεστο της νιότης μας τον ρομαντισμό και μας γλυκαίνει  την ζωή με τις έξοχες ερμηνείες του.

Η συναυλία θα αρχίσει με τρία μέρη από τις «Ωδές» του Ανδρέα Κάλβου. Θα συνεχίσει με τους «Προσανατολισμούς» του Οδυσσέα Ελύτη, θα περάσει στα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» και θα τελειώσει με τους «Αργοναύτες» των Σεφέρη - Γκάτσου και τα «Λαϊκά Προάστια».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου