Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Το πρόγραμμα συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα


Η χορηγία, το πιο σημαντικό εργαλείο επιχειρηματικής επένδυσης μιας επιχείρησης αποτελεί μια επικοινωνιακή προσέγγιση που επιβάλλεται στα νέα δεδομένα.




Η δημιουργία συνεργιών με μια από τις ιστορικές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συμβάλλει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων, μετουσιώνοντας την κοινωνική πολιτική του χορηγού σε ουσιαστική βοήθεια και συμβολή στην επιχειρηματική και εταιρική του ανάπτυξη.



Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα προνομιακό χορηγικό πρόγραμμα, θεωρώντας τους χορηγούς «επιχειρηματικούς της συνεργάτες». Προσπαθεί να αξιοποιήσει τη αφοσίωση των φιλάθλων μέσα από ένα σύστημα Customer Relations Marketing και να αυξήσει την αλληλεπίδρασή τους με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες της.

Ο χορηγός «Επιχειρηματικός Συνεργάτης» προσεγγίζει σε ένα περιβάλλον χαλαρό και πειστικό, μια ισχυρή πελατειακή βάση, αφού αποτελεί μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων στη Θεσσαλία  και ιδιαίτερα στα Τρίκαλα.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ χτίζει μακρόπνοες επιχειρηματικές σχέσεις που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και στην πίστη για το αμοιβαίο όφελος. Αναλαμβάνει και υποστηρίζει ένα χορηγικό προνομιακό πρόγραμμα υλοποιώντας τους παρακάτω στόχους:

Όσοι επιθυμούν, να διαφημίσουν την επιχείρησή ή την εταιρεία τους και να λάβουν το εγχειρίδιο "Πρόγραμμα Συνεργασίας ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ", μπορουν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας Τμήμα Marketing.



Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ MARKETING ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Υπεύθυνος Διαφημίσεων: Άκης Αναστασίου (6977453315) - Email: vganastassiou@gmail.com

Τηλ: επικοινωνίας: 24310716796 - 2431073343 - 2431100934






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου