Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ποδαρικό με 4άρα για τα Τρίκαλα


Το παιχνίδι, έγινε παρουσία λιγοστών θεατών στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και με την συμπλήρωση του 20λεπτου, η ομάδα των Τρικάλων, «άγγιξε» το γκολ με εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.





Στο 32΄ο διαιτητής, ακυρώνει με υπόδειξη του επόπτη γκολ του Χριστοδούλου με κεφαλιά ως οφσάιντ, αλλά στο 40΄ η ομάδα των Τρικάλων, μπαίνει μπροστά στο σκορ μετά από σέντρα του Απ. Τεντολούρη και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ, δίνει αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους και στο επόμενο λεπτό, το πλασέ του Κόκκινου, απομακρύνεται από αμυντικούς πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα.

Με την εκπνοή του ημιχρόνου, νέα προσπάθεια του Κόκκινου με το σουτ να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Οι παίχτες της ομάδας των Τρικάλων, συνέχισαν να πιέζουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ο Απ. Πολύζος, δεν έχει πρόβλημα για το 2-0 εκμεταλλευόμενος εξαιρετική κάθετη μπαλιά στην «πλάτη» της αντίπαλης ομάδας από τον Γούτσιο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Χριστοδούλου, παίρνει το «ριμπάουντ» από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Απ. Πολύζου και «γράφει» το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, αναζητούν την μείωση του σκορ, αλλά στο 80΄ το σουτ  βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζαφείρη.

Στο 85΄όμως  οι παίκτες των Τρικάλων, συνδυάζονται εξαιρετικά και ο Δ. Τεντολούρη τελικός αποδέκτης της μπάλας την στέλνει στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Η ομάδα του «ΑΣ Τρίκαλα 2011» , αγωνίστηκε με τους Ζαφείρη, Νταντάλια, Παπαγιαννόπουλο, Απ. Πολύζο, Γούτσιο, Μ. Πολύζο, Κόκκινος, Δ. Τεντολούρη, Τασιόπουλο, Απ. Τεντολούρη, Χριστοδούλου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου