Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Γλέντησαν στη "ΘΡΑΚΑ" οι Τρικαλινοί Απόστρατοι Πυροσβέστες


Φωτογραφίες + Βίντεο
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Απόστρατων Πυροσβεστών του Νομού Τρικάλων.






Στην εκδήλωση που έγινε μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Απόστρατων Πυροσβεστών του Νομού Τρικάλων Κώστα Πολυμερόπουλο να εύχεται υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική επιθυμία να πραγματοποιηθεί , στα περίπου 130 μέλη του Συλλόγου.



Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Γιώργος Παπαπολύκαρπος, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Αργυροπούλου -Καλλιάρα και ο Πρόεδρος των Απόστρατων Αστυνομικών του Νομού Τρικάλων Παναγιώτης Τριανταφύλλου.



«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν για τις χορευτικές τους ικανότητες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστα Πολυμερόπουλος και ο πρώην Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης



Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς οι δεκάδες ευχές που δέχτηκε ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Γιώργος Παπαπολύκαρπος από τους πρώην συναδέλφους του καθώς και από τους συμπατριώτες του αφού κατάγεται από τα Μεγάλα Καλύβια.


Υπό τους ήχους της ορχήστρας, «έκλεψαν» την παράσταση οι Κώστας Πολυμερόπουλος και Ηλίας Βλαχογιάννης με τις χορευτικές τους ικανότητες.



Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου