Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Απογραφή δικαιούχων κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων στο Δήμο Τρικκαίων


Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) πραγματοποιεί το έργο της καταγραφής των δικαιούχων των κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων συστήνοντας το Ενιαίο Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Παροχών.





Ποιους αφορά η απογραφή;


Αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, τυφλότητας, παραπληγίας, κώφωσης, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών κλπ. Η απογραφή κάθε δικαιούχου επιδόματος αποτελεί ατομική του υποχρέωση.
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν απογραφεί, δε θα λαμβάνει το επίδομα το οποίο ελάμβανε έως σήμερα.

Που θα γίνει η απογραφή;

Η απογραφή θα γίνει στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) κατά την χρονική περίοδο που φαίνεται παρακάτω. Μπορείτε να προσέλθετε σε οποιοδήποτε Κ.Ε.Π. ασχέτως με το Δήμο / Περιφέρεια από τους οποίους λαμβάνετε το επίδομα.

Πότε θα γίνει η απογραφή;

Η απογραφή θα ξεκινήσει την 1 Φεβρουαρίου 2012 και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 16 Μαρτίου 2012, ανάλογα με τη συχνότητα του αρχικού γράμματος του επωνύμου του δικαιούχου.

Η απογραφή των δικαιούχων των οποίων το επώνυμο ξεκινά:
από Α έως Ι, θα γίνει από 01-02-2012 μέχρι 15-02-2012
από Κ έως Ο, θα γίνει από 15-02-2012 μέχρι 29-02-2012
από Π έως Ω, θα γίνει από 01-03-2012 μέχρι 16-03-2012

____________________________________________________________________
Για διευκρινίσεις σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να απευθύνεστε στα κατά τόπους ΚΕΠ του νομού όπου και θα πραγματοποιείται η απογραφή.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου