Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία για τον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας - Τρικάλων «Θανάσης Σταμόπουλος»


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής Κου Ρεντζιά Ευθυμίου και  των, Προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Κου Τάχου Δημήτρη, Αντιπροέδρου Κου Οικονομίδη Νίκου και του ταμία και υπεύθυνο εθελοντισμού της διοργάνωσης Κου Σταμόπουλου Βασίλη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.






Σκοπός της συνάντησής τους, ήταν να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της οργάνωσης του Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκας-Τρικάλων «Θανάσης Σταμόπουλος», που θα διεξαχθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Θανάση Σταμόπουλου.

Ο Κος Ρεντζιάς, εξέφρασε για ακόμη μια φορά προς τα μέλη του Συλλόγου, την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σ`αυτή τη διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός για τον νομό Τρικάλων.

Η φετινή διοργάνωση, η οποία διαθέτει πλέον και την επίσημη αναγνώριση της AIMS, της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων και Αγώνων Απόστασης και που εκτός όλων των άλλων θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη διοργάνωση έως τώρα και να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του αθλήματος και του φίλαθλου πνεύματος.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο δράσεων που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού και φίλαθλου πνεύματος, την ανάδειξη της περιοχής μας ως αθλητικού και τουριστικού πόλου, καθώς και τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στηρίζει αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και θα συμβάλει με κάθε τρόπο για την επιτυχία της.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου