Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

O Πολυζωγόπουλος "έστησε" την εκλογή Τσουκαρέλη στη ΝΕ Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα όχι εγώ...!


Άγριο «κράξιμο» από την πολιτευτή του ΠαΣοΚ Τρικάλων Χρύσα Ντιντή στον Γραμματέα Νεολαίας του κόμματος Κώστα Πανταζή και στον Γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ Αχιλλέα Μανούρα.






Φραστική επίθεση πολιτευτή του ΠαΣοΚ Τρικάλων στον Γραμματέα της Νεολαίας του ΠαΣοΚ

Το περιστατικό, κατέγραψε το  trikalanews.gr και η φραστική επίθεση της κ. Ντιντή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 2 τα ξημερώματα στη  ψησταριά του «Καρδούτσου», επί της οδού Ιουλιέτας Αδάμ στο κέντρο των Τρικάλων.

Εκεί, βρέθηκε ο κ. Πανταζής, συνοδευόμενος, από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ Αχιλλέα Μανούρα και άλλα στελέχη του τοπικού ΠαΣοΚ, καθώς είχε ανοίξει η … όρεξη μετά τον μαραθώνιο καυγά στα γραφεία του ΠαΣοΚ κατά την περίπου 3ωρη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στο σημείο βρισκόταν με δική της παρέα, η πολιτευτής του ΠαΣοΚ και πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Χρύσα Ντιντή, η οποία έγινε έξαλλη όταν ο νεαρός στην ηλικία κ. Πανταζής δεν έκανε την κίνηση να την χαιρετήσει…

Η κ. Ντιντή, πλησίασε στην παρέα του κ. Πανταζή και αφού τον χαιρέτησε του είπε «φαντάζομαι ότι δεν με αναγνώρισες.

Είμαι η Χρύσα ». Ο κ. Πανταζής, απάντησε  «συγγνώμη Χρύσα δεν σε γνώρισα. Σε ήξερα κοκκινομάλλα»….

«Σου είπε κανείς από αυτούς που κάθονται δίπλα σου να έρθεις να με χαιρετήσεις;», αναρωτήθηκε η κ. Ντιντή και έλαβε την αρνητική απάντηση του κ. Πανταζή.

«Κάθεσαι με αυτόν που έβριζε τον Παπανδρέου και έχει απομακρύνει το μισό ΠαΣοΚ από το κόμμα. Ρώτησε τον να σου πει από πότε έχω να προσκληθώ σε συνεδρίαση και εκδήλωση του κόμματος», συνέχισε η κ. Ντιντή, ρίχνοντας «βολές» κατά του κ. Μανούρα.

Όσο για το ότι ο κ. Πανταζής, κάθονταν στο τραπέζι, το απέδωσε σε λόγους ευγενείας λόγω προσκλήσεως του κ. Μανούρα, να παραστεί στο τραπέζωμα στο οποίο δεν ακολούθησαν τα περισσότερα στελέχη που προσκλήθηκαν.

Στην προσπάθειά του ο κ. Πανταζής , να …γλιτώσει από τις άγριες διαθέσεις της κ. Ντιντή τον κ. Μανούρα, άρχισε να τις παραδίδει μαθήματα κομματικής νομιμοφροσύνης (!!!)

Λογικό να επακολουθήσει η «έκρηξη» της κ. Ντιντή με την φράση «Εσύ είσαι πολύ μικρός  …Πανταζάκο, και δεν μπορεί να υποδείξεις σε μένα που έδωσα και την ψυχή μου για το κόμμα πως θα συμπεριφερθώ και δεν είσαι περισσότερο ΄΄Παπανδρεϊκός΄΄ από μένα» και συνέχισε «όταν ήθελες να εκλεγεί ο Σωτήρης Τσουκαρέλης, ήξερες να τηλεφωνείς», «όχι εγώ», απάντησε ο κ. Πανταζής «ναι ξέρω , ο Πολυζωγόπουλος που είχες κάνει συμφωνία μαζί τους».

Ο κ. Πανταζής με …γουρλωμένα μάτια και σε πλήρη αμηχανία, δεν απάντησε και η κ. Ντιντή, για …καληνύχτα τους είπε , «Δεν είναι το ΠαΣοΚ αυτό που γνώρισα και υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις. Θα το κάνετε να πάρει 17%».

Σε όλη την ώρα του «θερμού» επεισοδίου, άξιο αναφοράς ήταν ότι δεν αντέδρασε ο κ. Μανούρας, που είχε κατεβάσει το κεφάλι,  προκαλώντας τον προβληματισμό της ομήγυρης…

Ότι για το …κεμπάπ του «Καρδούτσου» δεν πρέπει να κατέβηκε στο στομάχι του κ. Πανταζή και της παρέας του, αλλά έμεινε στο λαιμό μετά από αυτή την στιχομυθία βάζουμε και στοίχημα.

Αποχωρώντας από την πόλη των Τρικάλων,  ο κ. Πανταζής, μάλλον θα το ξανασκεφτεί να την ξαναεπισκεφθεί, αφού το … «Πανταζάκος» και το επεισόδιο στου «Καρδούτσου», διαδόθηκε ταχύτητα στα πολιτικά «στέκια» της πόλης και ο κ. Πανταζής, το άκουσε εκ νέου και λίγο αργότερα στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου περπατούσε  με σκυμμένο το κεφάλι με αυτά που βίωσε…


trikalanews.gr


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου