Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Έναρξη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στα Τρίκαλα


Η συνέντευξη τύπου της οργανωτικής επιτροπής για την Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ – ΠΓΚ






Στα αθλητικά αλλά και οικονομικά οφέλη απο την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος ΠΠΑ – ΠΓΚ Α’ που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο «Αχίλλειον» η οργανωτική επιτροπή.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο ο οποίος τόνισε: «Οι αυριανοί πρωταθλητές του στίβου θα βρεθούν στα Τρίκαλα που θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στο επίκεντρο. Δίνουμε έμφαση ως Περιφέρεια στον αθλητικό τουρισμό και για τον λόγο αυτό πετύχαμε και φέραμε στην Θεσσαλία μεγάλες διοργανώσεις ενώ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα διοργανώσουμε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την υψηλή εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Οι στιγμές είναι δύσκολες αλλά εμείς πάμε μπροστά με συγκεκριμένη φιλοσοφία».

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας Δημήτρης Χαχάμης σημείωσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχτηκαν τα Τρίκαλα για τους αγώνες. Έχουμε μεγάλη οργανωτική εμπειρία αλλά και παράδοση στον αθλητισμό καθώς έχουμε διοργανώσει πάνω απο 40 πανελλήνια πρωταθλήματα, Παγκόσμιους Αγώνες, Ευρωπαίκούς, Βαλκανικούς αλλά και τα Τσικλητήρεια».

Η εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας που στηρίζει χορηγικά τους αγώνες κ. Κάβουρα μετέφερε μήνυμα του προέδρου κ. Λάππα ο οποίος τόνισε πως «η Τράπεζα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να στηρίξει τους αγώνες».

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας Θανάσης Μπουλογεώργος είπε: «Η ανάληψη των αγώνων είναι σημαντική υπόθεση καθώς αναβαθμίζει το άθλημα μας αλλά βοηθά οικονομικά, κοινωνικά και αθλητικά την περιοχή».

Ο προπονητής του ΓΣ Τρικάλων κ. Σούλας σημείωσε: «2000 άτομα θα βρίσκονται στα Τρίκαλα απο το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Αυτή είναι μία τεράστια προβολή και μία μεγάλη οικονομική ανάσα για την περιοχή μας. Ο στίβος βγάζει μία τεράστια δύναμη».

Ο προπονητής του ΓΑΣ «Ζευς» κ. Κοντονάσιος μίλησε για το αγωνιστικό μέρος: «Οχτώ αθλητές μου θα λάβουν μέρος στους αγώνες και πιστεύω ότι θα μας φέρουν ευχάριστα αποτελέσματα. Θα πρέπει να στηριχτούν τα παιδιά που κάνουν στίβο. Η ηθική τους ανταμοιβή είναι το χειροκρότημα και η προβολή τους».

Εκ μέρους των κριτών στίβου ο κ. Γκούτας είπε: «Έχουμε την εμπειρία και πιστεύω ότι θια καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας διοργανώνοντας καλούς αγώνες».

Τέλος ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμης Ρεντζιάς δήλωσε: «Είναι μία σημαντική διοργάνωση και σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θα φέρουμε και άλλες διοργανώσεις στίβου στην Θεσσαλία.Καλώ τον κόσμο στο γήπεδο. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές προσπαθούμε να δίνουμε κάποιες τονωτικές ενέσεις και στην τοπική οικονομία».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου