Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πλεξίδας: «Στημένο παιχνίδι κατά του ΑΟ Τρίκαλα»


- Λάβρος κατά της πειθαρχικής επιτροπής και της ανήκουστης απόφασης ήταν σε δηλώσεις του ο, Βαγγέλης Πλεξίδας. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε για στημένο παιχνίδι κατά της ομάδας, τόνισε πως θα κατατεθεί έφεση ενώ θα κινηθεί δικαστικά κατά των μελών της επιτροπής.
- Και τι δήλωσε σε ραδιόφωνο της Κρήτης




 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου...

«Ήταν ένα «στημένο» παιχνίδι κατά του ΑΟ Τρίκαλα. Οι δικαστές ήταν ξεκάθαροι κατα τη διάρκεια της εκδίκασης, εκτός από δυο... οι οποίοι συμμετείχαν και στην σύνθεση όταν δικάζονταν η υπόθεση ανάμεσα σε Κομπότη και ΑΟΤ. Τη στιγμή που λέμε όλοι ότι θα ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο, τώρα εμπλέκεται ακόμη πιο πολύ... ακόμη και στα δικαστικά όργανα. Αν υπάρχει, όχι αθλητική αλλά πραγματική δικαιοσύνη, οι συγκεκριμένοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Τα Τρίκαλά θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο ενώ παράλληλα θα ασκηθούν διώξεις κατά της επιτροπής στα πολιτικά δικαστήρια. Παίρνουν αποφάσεις πλέον χωρίς νόμους...μόνο με συμφέροντα. Άνθρωποι που έχουν μπλέξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι μπλεγμένοι σε όλα τα στημένα παιχνίδια κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο και η πολιτεία ακόμη δε μπορεί να κάνει τίποτα. Κρίμα γιατί ενώ διώκονται με ποινικές διώξεις, προεδρεύουν στα αρμόδια όργανα.

Αν η επόμενη ημέρα δεν είναι ξεκάθαρη για τον ΑΟΤ θα εμπλακούν φορείς που δε θα το πιστεύουν οι ίδιοι στα μάτια τους πως θα φτάσει η υπόθεση σε αυτούς.

Οι όποιες αποφάσεις θα δημοσιοποιηθούν σε όλα τα κανάλια, σε αρμόδιους δημοσιογράφους και θα γίνουν ειδικές εκπομπές για να διαπιστωθεί το πώς καταδικάστηκε ο ΑΟ Τρίκαλα.
Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε θυμίζει σε τίποτα μια ευρωπαϊκή χώρα αλλά θυμίζει κάποια τριτοκοσμική της Αφρικής και που το μόνο που υπάρχει είναι να σκοτώνεις χωρίς να κυνηγιέσαι ποινικά.
Πρέπει να αναλάβει πλέον η ελληνική πολιτεία τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί τα πάντα έχουν ξεφύγει από άκρη σε άκρη.

Για τα Τρίκαλα αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουν στα άκρα για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που κατέστρεψαν μια ομάδα χωρείς νόμους και απλά με ένα μαχαίρι να τον σφάξουν. Αυτό είναι η Ελλάδα;;;




Tι δήλωσε σε ραδιόφωνο της Κρήτης
   

Στο γνωστό αθλητικό ραδιόφωνο της Κρήτης τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Πλεξίδας για τις τελευταίες εξελίξεις .Αναλυτικά η συν/ξη στο Athletic Radio 104,2



O Bαγγέλης Πλεξίδας έπλεξε το εγκώμιο των ανθρώπων του ΟΦΗ για την προσπάθεια δικαίωσης της ομάδας, ενώ όσο αφορά τα Τρίκαλα τόνισε πως θα φτάσουν μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας στον Athletic Radio 104,2

Για την απόφαση της Football League…

Είναι μια απόφαση που δεν στέκει πουθενά. Ανακάλυψε δικούς της νόμους και δεν γίνεται αυτό. Αυτά που τραβήξαμε με τον ΟΦΗ,το ζήσαμε και οι δύο ομάδες από κοντά. Δυστυχώς για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται.Μπράβο στον ΟΦΗ.Εμείς συνεχισουμε να τραβάμε τον δρόμο μας. Θα κάνουμε μηνύσεις σε όλους στην επιτροπή και από εκεί και πέρα θα δούμε που στηρίζονται σε αυτή την απόφαση.

Για την αισιοδοξία που πήγαζε στις τάξεις του ΑΟΤ για θετική έκβαση τις προηγούμενες μέρες…

Δεν υπήρχε αισιοδοξία από μας. Από τα ρεπορτάζ συναδέρφων σας πήγαζε πως θα υπάρχει ξεκάθαρη δικαίωση των Τρικάλων. Βγήκε μια απόφαση. Είμαστε όπως και ο ΟΦΗ μία από τις πιο καθαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Ίσως ενοχλεί κάποιους το γεγονός πως δεν εμπλεκόμαστε σε συνομιλίες. ΄

Για το αν θα κατατεθεί μήνυση κατά του προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιαννη…

Φυσικά. Δεν ήρθα στο ποδόσφαιρο για να γίνω μεγαλοπαράγοντας. Πέρα από την ομάδα θίγεται και το όνομα μου. Ο Άρειος Πάγος και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι το λιγότερο που μπορούμε να φτάσουμε.

Για την άμεση εκδίκαση της απόφασης…

Υπάρχει δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο όργανο. Δεν μας έχει δοθεί ακόμα το σκεπτικό της απόφασης το οποίο και περιμένουμε. Έχουμε 2 μέρες περιθώρι για να πάμε στο δευτεροβάθμιο και αν χρειαστεί θα πάμε και περαιτέρω.

Για το ενδεχόμενο να γίνουν πλει-οφ χωρίς την συμμετοχή των Τρικάλων…

Δεν μπορεί η διοργανώτρια αρχή να ορίσει μπαράζ από τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει κάτι. Αν ήταν έτσι γιατί δεν το κάνουν τόσο καιρό. Η απόφαση για την Βέροια βγήκε;. Για την Καρδίτσα; Δεν μπορεί να υπάρχει επικύρωση για 5 ομάδες. Υπάρχει για όλο το πρωτάθλημα. Aπό την Football League μπορεί να τα περιμένεις όλα αλλά όχι και έτσι. Πιστεύω πλέον μιλάμε για απευθείας άνοδο δεν μιλάμε για πλαι-οφ.

Για την προσπάθεια του ΟΦΗ…

Για τον ΟΦΗ έχω να πω μόνο συγχαρητήρια στους ανθρώπους και τον κόσμο του. Στους ανθρώπους που στήριξαν με όση δύναμη είχαν αυτή την προσπάθεια. Ίσως είχαν κάτι παραπάνω από τον ΑΟΤ και μιλάω και για πολιτική βούληση. Μπράβο στον κ. Κουράκη. Δεν ενεπλάκη πουθενά η ομάδα, μπορεί να χρωστάει αλλά δεν έχει εμπλακεί πουθενά.  Συγχαρητήρια σε όλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη…

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως δεν γίνεται να γίνουν πλει-οφ χωρίς ΟΦΗ και ΑΟΤ. Και επειδή δεν γίνεται εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα πρέπει κάτι να κάνουν. Νομίζουν ότι καταθέσαμε πλαστή εγγυητική. Τι ονομάζουν πλαστή εγγυητική; Μιλάμε για σκάνδαλο.

Για την άποψη πως δεν μπορούν να γίνουν πλέι-οφ…

Ποιες ομάδες είναι στα μπαράζ. Εμείς , ο ΟΦΗ, η Δόξα και ο Λεβαδειακός. Έχουν φύγει τόσοι παίκτες από όλες τις ομάδες. Άλλοι κάνουν προετοιμασία και θα βάζεις εσύ τον ΟΦΗ να παίζει μπαράζ;

Για τo ποια λύση προτείνει…

Για τον ΟΦΗ είναι η απευθείας άνοδο. Η 4η ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο ΑΟΤ και αυτό πειράζει. Δεν φωτογραφίζω κανένα. Ο Λεβαδειακός είναι μπλεγμένος παντού. Να δούμε αν θα υπάρξουν κυρώσεις.

Για τα σκάνδαλα με τους στημένους αγώνες…

Αν δεν υπάρχουν κυρώσεις καλύτερα να μην υπάρξει ποδόσφαιρο. Που είναι η πολιτεία; Είδατε τακτική δικάσιμο πουθενά;  Ποιοι καλύπτονται; Θέλει να ξεκαθαρίσει κάτι η ελληνική πολιτεία; Τις επόμενες μέρες θα πω πολλά περισσότερα. Θίχτηκε το όνομα μου. Ηρθε κάποια δικαιοσύνη και έβαλε πρόστιμο στον Πλεξίδα. Προς τι;

Για το τι σκέφτεται να κάνει στη συνέχεια…

Κέρδισα δύο ανόδους με το σπαθί μου. Με το κυνήγημα που τρώμε φέτος βρεθήκαμε στην 4η θέση. Σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος δεν πρόκειται να υπάρχω στην συνέχεια. Το μαχαίρι θα πάει ως το κόκαλο. Εδώ στα Τρίκαλα υπάρχει θάνατος η θάνατος. Έχω απειληθεί και ζητάω την προφύλαξη μου γιατί έχει απειληθεί η οικογένεια μου. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι δηλώσεις μου στη συνέχεια θα είναι πιο αιχμηρές. Το όνομα μου με ενδιαφέρει να βγει καθαρό από αυτή τη διαδικασία. Δεν θέλω να πώ κάτι άλλο. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΟΦΗ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου