Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η Σούλα Μερεντίτη για την επαναφορά των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ και του δρομολογίου INTERCITY από τα Τρίκαλα


Η Βουλευτής του νομού Σούλα Μερεντίτη στο πλαίσιο των επαφών της με τους φορείς της περιοχής αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει για την επαναφορά των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ και του δρομολογίου INTERCITY από τα Τρίκαλα καθώς και για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμού του ΟΣΕ στην Δυτική Θεσσαλία, συναντήθηκε χθες το Σάββατο με τον «Σύλλογο φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων».





Ο πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη του Συλλόγου αφού ενημέρωσαν διεξοδικά την βουλευτή του νομού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΣΕ από την πολιτική απαξίωσης και διάλυσης του ΟΣΕ που η προηγούμενη κυβέρνηση εφάρμοσε , ζήτησαν την συνδρομή και την παρέμβαση της προς την νέα ηγεσία του υπουργείου για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους .

Η Τρικαλινή Βουλευτής τόνισε ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι πετυχημένα και αποδοτικά με πληρότητα 100%. και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προς το υπουργείο Υποδομών ,Μεταφορών και Δικτύων για την αντιμετώπιση και την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τα δρομολόγια του ΟΣΕ από τη Δυτική Θεσσαλία προς Αθήνα .



Από Πολιτικό Γραφείο Σούλας Μερεντίτη


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου