Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Έκθεση εικαστικών έργων στο Κουρσούμ Τζαμί των Τρικάλων



Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ), στις 12-22 Νοεμβρίου 2009





Στο Κουρσούμ Τζαμί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων




Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων θα φιλοξενήσει τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ), ο οποίος θα πραγματοποιήσει έκθεση εικαστικών έργων των μελών του στο Κουρσούμ Τζαμί, με τη συμμετοχή 50 καλλιτεχνών. O Σύλλογος με τις δημιουργίες του θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με την πραγματοποίηση των εγκαινίων, ώρα 7μ.μ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για έργα επιπέδου, από τους σαράντα ένα καλλιτέχνες της Κεντρικής Ελλάδας που παρομοιάζονται με σπείρα σ’ αυτή την έκθεση, με περισσότερα από 100 έργα, ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού κ.α.

Οι τεχνοτροπίες διαφέρουν, ο ρεαλισμός συναντά τον συμβολισμό, η αφαίρεση παίζει με την παραστατικότητα, το φολκλόρ συνομιλεί με το μοντέρνο, τα κόμιξ εκτίθενται δίπλα στα γλυπτά και τα ανάγλυφα. Με τις νέες ιδέες και προτάσεις, το κοινό θα έρθει πιο κοντά στην τέχνη και η τέχνη να γίνει πιο προσιτή στους ανθρώπους. Η ομάδα αυτή παλεύει διαρκώς να προσφέρει έργο και πολιτισμό, στην περιφέρεια, που διψά για την ομορφιά και το διαφορετικό.




Η έκθεση θα είναι ανοιχτή Τρίτη-Παρασκευή κατά τις ώρες 11:00-13:00 και 18:00-21:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 11:00-13:00.

Πληροφορίες στο τηλ. του Π.Ο.Δ.Τ. : 24310-76613




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου