Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Παρέα τρικαλινών στο παγωμένο Γκρατς της Αυστρίας


Η αναμέτρηση μπορεί να πέρασε στην ιστορία αλλά κάποιοι ,θα την θυμούνται , ιδιαίτερα μια παρέα τρικαλινών φίλων του τριφυλλιού που βρέθηκε στην Αυστρία και στο παγωμένο γήπεδο της Γκρατς.






Με μία επαγγελματική νίκη στο παγωμένο Γκρατς (1-0) ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε ουσιαστικά τη συμμετοχή του στους 32 του Europa League

Η αναμέτρηση μπορεί να πέρασε στην ιστορία αλλά κάποιοι , θα την θυμούνται , ίσως , πιο έντονα καθώς μια παρέα τρικαλινών φίλων του τριφυλλιού , βρέθηκε στην Αυστρία και στο παγωμένο γήπεδο της Γκρατς για να δει αγωνιζόμενη σε αυστριακό έδαφος την ομάδα του Παναθηναϊκού .

Θόδωρος Μπαλοδήμος, Γιάννης Βλαχοκώστας και Γιώργος Σουφλιάς στο Γρατς της Αυστρίας στην γέφυρα της πόλης




Ο λόγος για τους γνωστούς Τρικαλινούς, Γιάννη Βλαχοκώστα Γιώργο Σουφλιά και Θόδωρο Μπαλοδήμο οι οποίοι περά από τον αγώνα για ένα πενταήμερο περιόδευσαν στα χωριά των αυστριακών Άλπεων θέλοντας να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο το ποδοσφαιρικό θέαμα και τις πανέμορφες περιοχές της Αυστρίας


Χρόνος για εκδρομές θα υπάρχει φέτος τουλάχιστον καθώς η Ν.Δ. είναι πλέον στην αντιπολίτευση και τα πράγματα είναι χαλαρά.
Ως γνωστόν οι δύο πρώτοι ανήλουν στο επιτελείο του βουλευτή και πρώην υπουργού Νίκου Λέγκα






Ο Γιάννης Βλαχοκώστας στα πράσινα με φόντο την έδρα της Στούρμ Γκράτς










Πηγή





















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου