Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΣ Ν.Δ.


Στη συνεδρίαση της; Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο μοναδικός Νομάρχης που έκανε δημόσια τοποθέτηση.




Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Κώστα Καραμανλή για την προσφορά του στην παράταξη, τους υποψηφίους για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας για το υψηλό επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, αλλά παράλληλα «προειδοποίησα για τον φανατισμό των εξαπτέρυγων των Σεραφείμ και Χερουβείμ οι οποίοι βασιλικότεροι του Βασιλέως τορπιλίζουν την ενότητα την οποία με τόση θυσία έχουμε χτίσει μέχρι σήμερα».

Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να μπει χαλινάρι στους φανατικούς «γιατί η επόμενη ημέρα μας θέλει όλους ενωμένους και ο νικητής να σεβαστεί τον ηττημένο».

Ο κ. Βλαχογιάννης επεσήμανε επίσης ότι χρειάζεται να γίνει άμεσα ένα εκλογοαπολογιστικό συνέδριο για ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων για τα αίτια της ήττας και να οριστεί ο βασικός άξονας που θα επουλώσει την εκλογική ήττα.

«Απευθύναμε έκκληση για ενότητα την οποία θέλει η βάση και η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους ενωμένους. Παράλληλα ευχαρίστησα τον Κώστα Καραμανλή για την προσφορά του στην παράταξη και είπα ότι είναι άδικο να χρεώνεται την ήττα ο ίδιος και αυτοί που είχαν κλειστές τις πόρτες και τα τηλέφωνα στα Υπουργεία και είχαν αλαζονικές συμπεριφορές, να βγαίνουν σήμερα τιμητές και κήνσορες της ηθικής της παράταξης.

Πιστεύω η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους ενωμένους, όλα τα στελέχη θα παλέψουν για την ενότητα, θα αναδείξουμε τον αρχηγό με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, μάλιστα πρότεινα άνοιγμα στην κοινωνία η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους χιλιάδες πολίτες που ενστερνίζονται τις αρχές του κόμματος, γιατί αυτό σφυρηλατεί την ενότητα, αλλά δίνει και προοπτικά νίκης».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου