Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Οι ετεροδημότες ψηφίζουν Κώστα Μαράβα


Μεγάλες συγκεντρώσεις στα Φάρσαλα και τον Βόλο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ






Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι ετεροδημότες των Φαρσάλων και του Βόλου στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα.


Στη μαζική παρουσία δημοτών του Δήμου Πύλης που ζουν και εργάζονται στο Βόλο και τα Φάρσαλα ήταν μαζική. Το κάλεσμα του κ. Μαράβα για τη δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού Δήμου Πρότυπου έφτασε μέχρι τις θεσσαλικές πόλεις όπου τον περίμενε μία αποθεωτική υποδοχή. Σε αυτό συνέβαλαν και οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του κ. Μαράβα οι οποίοι φρόντισαν και την παραμικρή λεπτομέρεια στις δύο συγκεντρώσεις.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, απευθύνθηκε με ειλικρίνεια στους ετεροδημότες, λέγοντας:


«Συνδημότισσες και συνδημότες,

Οι δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε όλοι μαζί  νέα αρχή. Να στραφούμε στο μέλλον. Να το σχεδιάσουμε και να το κερδίσουμε μαζί. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε. Βάζουμε σε πρώτο πλάνο τον ΑΝΘΡΩΠΟ για αυτό και το όνομα του συνδυασμού μας είναι ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες, σημασία έχει ο άνθρωπος. Κανένας Δήμος, καμία Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να πετύχει, αν δεν δώσει προτεραιότητα στον άνθρωπο. Στα προβλήματα των δημοτών. Στις αγωνίες και στις ανάγκες τους που συνεχώς διευρύνονται.  Εμείς βάζοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο δεσμευόμαστε για ένα ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ Δήμο Πύλης.

Είμαι αποφασισμένος, αν με τη θέλησή σας, εκλεγώ Δήμαρχος Πύλης, να δημιουργήσω ένα Δήμο ανοιχτό στους Δημότες. Ένα Δήμο συμπαραστάτη στα προβλήματα των Δημοτών. Ένα Δήμο ο οποίος 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα θα είναι στη διάθεση των Δημοτών. Ένα Δήμο ο οποίος θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους ετεροδημότες του γιατί ξέρω ότι εσείς είστε ένα ανεξάντλητο κεφάλαιο για τον τόπο μας. Όχι μόνο με υποσχέσεις, αλλά με συγκεκριμένες πράξεις και έργα.

Φίλες και φίλοι, ετεροδημότες

Σας θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή. Γνωρίζω ότι αγαπάτε το ίδιο, ίσως και περισσότερο από μας που μένουμε στα χωριά μας, τον τόπο σας. Τιμάτε τις ρίζες σας και το αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία.  Ξέρω ότι ενδιαφέρεστε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Είμαι βέβαιος ότι θέλετε να συμβάλλεται με κάθε δυνατό τρόπο στην πρόοδό του.
Για το λόγο αυτό, σας καλώ να έρθετε κοντά μας. Να στηρίξετε με την παρουσία σας και τη ψήφο σας στις εκλογές του Νοεμβρίου, την προσπάθειά μας για ένα πραγματικά ανθρωποκεντρικό Δήμο Πύλης.

Όλοι μαζί πρέπει να πορευτούμε αυτόν τον αγώνα.

Τον αγώνα που θα οδηγήσει τον Δήμο Πύλης στη θέση που του ανήκει.
Στη θέση που θέλουν, επιδιώκουν και στοχεύουν οι άνθρωποί του.
Στο δρόμο της ανάπτυξης και των μεγάλων στόχων.
Μία ανάπτυξη για τον άνθρωπο.
Γιατί ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου