Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον Μπένο η ΠΑΕ Τρίκαλα


Φωτιές έβαλε το δημοσιεύμα της mikriliga που αναφέρει πως ο Γιώργος Μπένος είναι υπ'ατμόν απο τον ΑΟ Τρίκαλα και με την απάντηση της διοίκησης να είναι άμεση.



  


Τι αναφέρει η mikriliga

Ο Γιώργος Μπένος σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com έχει έρθει σε ρήξη με μερίδα παικτών και ενδέχεται να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους» πριν το ματς της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα.

Μάλιστα, από τη στιγμή που στο γήπεδο της Ηλιούπολης έδωσε το «παρών» ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το ματς μαζί με τον τιμ μάνατζερ των Τρικάλων, Νίκο Γαλανακόπουλο, τα σενάρια περί αντικατάστασης, έχουν φουντώσει.

Το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, θα κριθεί το Σάββατο, όταν ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα έχει συζήτηση με τους παίκτες στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα

«Με σκοπό την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και αναταραχής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Τρίκαλα κυκλοφόρησαν σήμερα κακόβουλα δημοσιεύματα και αναληθές σενάρια που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να βλάψουν την ομάδα μας λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Δεν μπαίνουνε καν στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα αναφέρονται για τον προπονητή μας κ. Γιώργο Μπένο ο οποίος χρήζει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης. Ο κ. Πλεξίδας πιστεύει στο έργο του και αντιπροσωπεύει αυτό που πραγματικά ζητάει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου