Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Εξώδικο από την ΑΒΑΞ στη Νομαρχία Τρικάλων για το νέο Διοικητήριο


Εξώδικο έστειλε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων η εταιρεία ΑΒΑΞ για τη μη υπογραφή της σύμβασης για το νέο Διοικητήριο.





Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε ότι: «Η τεχνική εταιρία ΑΒΑΞ που είναι η ανάδοχος εταιρία για την κατασκευή του διοικητηρίου μας έστειλε ένα εξώδικο με το οποίο μας προειδοποιεί ότι αν δεν υπογράψουμε άμεσα τη σύμβαση για την κατασκευή του Διοικητηρίου ως έχουμε υποχρέωση εκ του νομού τότε θα υπάρξουν αστικές και ποινικές ευθύνες.

Εμείς ως νομαρχιακή αυτοδιοίκηση βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, από τη μια να έχουμε την κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Οικονομικών και Εσωτερικών να μην προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης και από την άλλη να έχουμε την τεχνική εταιρία να ισχυρίζεται και να έχει δίκαιο ότι είναι συμβατική μας υποχρέωση και νομική υποχρέωση η υπογραφή της σύμβασης» και συμπλήρωσε:


«Γι’ αυτό αποστείλαμε άμεσα έγγραφο στο Υπουργείο Οικονομίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας τη γνώμη τους από την νομική τους Υπηρεσία και προειδοποιώντας παράλληλα ότι αν δεν μας απαντήσουν εντός ολίγων ημερών τι θα κάνουμε εμείς θα υπογράψουμε τη σύμβαση κι από εκεί και πέρα θα αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες τους.»






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου