Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Χρήστος Μιχαλάκης: «Σας κοιτάζω στα μάτια…»


Συνεχίζει τις περιοδείες ανά το Ν. Τρικάλων ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης-Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες μαζί με τον Κ. Αγοραστό χθες το πρωί





Οργώνει κυριολεκτικά το Ν. Τρικάλων ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Το απόγευμα τις Δευτέρας οι κάτοικοι του Δήμου Γόμφων του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και έστειλαν και αυτοί με την παρουσία τους μήνυμα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.



«Σας κοιτάζω στα μάτια» είπε στις ομιλίες του στα χωριά ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης «σας μιλάω με ειλικρίνεια και από καρδιάς. Με ξέρετε και σας ξέρω. Ξέρετε πως είμαι δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Στο πρόβλημά σας, στην έγνοια σας, στην αγωνία σας. Μοιραστήκαμε πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και έτσι σας βεβαιώ θα εξακολουθήσουμε να τα μοιραζόμαστε και τα επόμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως την Κυριακή θα μας δώσετε δύναμη με την ψήφο σας να συνεχίσουμε ένα σπουδαίο έργο στο Νομό Τρικάλων.

Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο που αγαπάμε και που μαζί τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να τον βγάλουμε από την απομόνωση. Δώστε μας δύναμη με την ψήφο σας».

Χθες το πρωί ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης συνόδευσε τον επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», υποψήφιος Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό σε περιοδείες του σε δημόσιες υπηρεσίες των Τρικάλων και στάθηκε στην ανάγκη περιορισμού της γραφειοκρατίας «έτσι ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα όποτε και όπου χρειαστεί».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου