Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Παράσταση νίκης για τον Κ. Κουφογάζο


- Ώθηση και από τους ετεροδημότες των Φαρσάλων όπου πραγματοποίησε  ομιλία
- Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο δήμαρχο Πύλης σε Αγ. Προκόπιο, Καλογήρους, Βροντερό και Κοτρώνι





Συνεχίζοντας την απευθείας επαφή με τον κόσμο ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Κουφογάζος περιοδεύει στα χωριά του νέου Δήμου και γίνεται δεκτός με ιδιαίτερα θερμό τρόπο από τους κατοίκους αυτών.



Οι δημότες του νέου Δήμου Πύτλης στηρίζουν δυναμικά την υποψηφιότητα του Κ. Κουφογάζου, επιβραβεύοντας ουσιαστικά το ήθος και την αξιοπρέπεια, μα κυρίως επειδή γνωρίζουν πως μόνο αυτός έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της περιοχής και σύνδεσης του ορεινού όγκου με τον κάμπο.

"Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε θέσεις και σας τις έχουμε καταθέσει" λέει ο κ. Κ. Κουφογάζος "σας μιλάμε με ειλικρίνεια και ζητάμε καθαρά τη στήριξή σας. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, δεν χτυπάμε πλάτες, δεν τάζουμε. Εμείς καταθέτουμε πρόγραμμα και προτάσεις για τον νέο Δήμο Πύλης ο οποίος μπορεί και πρέπει να εξελιχθεί σε ατμομηχανή της ανάπτυξης του Νομού Τρικάλων. Έναν Δήμο πρότυπο, με τεράστιες δυνατότητες.

Είμαστε εδώ και δίνουμε τον αγώνα μαζί σας για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Να δώσουμε πνοή στα χωριά μας, προοπτική στους νέους μας να μείνουν, να ζήσουν και να δημιουργήσουν σ' αυτά". "Εμείς ανασκουμπώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε, το ξέρετε καλά" τόνισε στις ομιλίες του σε Αγ. Προκόπιο, Βροντερό, Καλογήρους και Κοτρώνι ο κ. Κώστας Κουφογάζος ο οποίος χθες το πρωί βρέθηκε στα Φάρσαλα προκειμένου να μιλήσει στους δημότες της Πυλης οι οποίοι διαμένουν εκεί για επαγγελματικούς λόγους.

Έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμό τρόπο και ουσιαστικά οι ετεροδημότες των Φαρσάλων του έδωσαν ώθηση για την τελική ευθεία ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. "Είστε άνθρωποι που αγαπάτε τον τόπο που γεννηθήκατε και μεγαλώσατε" είπε προς αυτούς ο κ. Κ. Κουφογάζος "και εμείς θεωρούμε πως μπορούμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε και τις γνώσεις σας και τη διάθεσή σας για προσφορά στον τόπο. Να διερευνήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας, μέσα από έναν ολοκληρωμένο φορέα, ο οποίος θα μπορεί να προωθεί τα προϊόντα που ο τόπος μας παράγει".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου