Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Χρήστο Λάππα και Δημήτρη Σακελλαρίου στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα


Σε κλίμα έντασης και διαξιφισμών μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δόθηκε το χρίσμα σε Δήμο Τρικκαίων και Καλαμπάκας.




Σήμερα στα Τρίκαλα ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα ανακοινώσει επίσημα στις 19.00 το απόγευμα τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Τρικκαίων και τον Δήμο Καλαμπάκας.


Περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Ιπποκράτους ώσπου να καταλήξει η επιτροπή του ΠΑΣΟΚ να δώσει το χρίσμα για να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων ο κ. Χρήστος Λάππας και στην Καλαμπάκα τον Δημήτρη Σακελλαρίου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Θανάση Τσιούρα και συμμετείχαν οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα κκ. Χρήστος Χάιδος, Χρήστος Μαγκούφης και Σούλα Μερεντίτη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Αχιλλέας Μανούρας, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και ενδεχόμενη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κα Χρυσάνθη Δαλκαφούκη, επίσης το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κα Λώρεν Κασσοπούλου, ο υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης κ. Θανάσης Τσιάρας και ο αντίστοιχος για τα Τρίκαλα κ. Θανάσης Μπούγλας.

Η συζήτηση διεξήχθη πάνω στο γκάλοπ που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Τρικκαίων πρωτίστως.

Ο κ. Τσιούρας έθεσε στο τραπέζι το αποτέλεσμα του γκάλοπ το οποίο βρήκε πρώτο τον Χρήστο Λάππα, δεύτερο τον πρώην Νομάρχη Στέφανο Πατραμάνη, τρίτο τον Σωτήρη Παρθένη και τέταρτο τον Στρατηγό Δήμο Μάντζαρη

Η ανταλλαγή απόψεων έγινε μέσα σε κλίμα έντασης και αποφάσισαν να στηρίξουν όλοι τον Χρήστο Λάππα, αν και επικράτησε με οριακή διαφορά του Στέφανου Πατραμάνη. Ο Σωτήρης Παρθένης σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr αν και πήρε υψηλό ποσοστό υστερούσε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης και συγκεκριμένα πήρε χαμηλό ποσοστό στην αναγνωσιμότητά του.

Φραστικές αντεγκλήσεις υπήρξαν μεταξύ του Χρήστου Μαγκούφη και της Σούλας Μερεντίτη όπου ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για διαρροές στον τύπο και γενικότερα ότι συμβάλλει στο κακό του κόμματος.

Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και από τους δύο, φράσεις και χαρακτηρισμοί που κάθε άλλο δείχνει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή την ενότητα του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων.

Ο Χρήστος Χάιδος πιο ήρεμος περίμενε να τελειώσει η συνεδρίαση για να πάρει το καράβι να φύγει, όπως έλεγε ο ίδιος.

Όσο αφορά τον Δήμο Καλαμπάκας τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Πρώτος στο Γκάλοπ ήταν ο κ. Δημήτρης Σακελλαρίου με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο κ. Γιώργο Δήμου και ακολούθησε ο Κουφοχρήστος.

trikalanews.gr



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου