Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Έκαψε 200 ευρώ βενζίνη Αθήνα -Τρίκαλα με επιστροφή για να πεί ότι...


«Το μέλλον της Δημοκρατίας είναι ο Δήμος»!!!






Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος για να επιβεβαιώσει τα γνωστά όσο αφορά το χρίσμα στους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας.


Σε συνέντευξη τύπου, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ανακοίνωσε επίσημα τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ για τους Δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης.


Ο κ. Σπυρόπουλος ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το αυτόνομο και ανεξάρτητο συνδυασμό για τα Τρίκαλα του κ. Χρήστου Λάππα και για την Καλαμπάκα του κ. Δημήτρη Σακελλαρίου

Επίσης ανακοίνωσε  την υποψηφιότητα για τον Δήμο Πύλης του νυν Δημάρχου Πινδέων κ. Απόστουλου Παντέρα, ενώ για τον Δήμο Φαρκαδόνας προανήγγειλε προκριματικές εκλογές στις 22 Αυγούστου.

Το "αναξιόπιστο" ΜΜΕ και ο Μαγκούφης.

Το απρόοπτο ήρθε στο τέλος της συνέντευξης όταν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης επιτέθηκε, στο trikalanews.gr χαρακτηρίζοντάς το ως αναξιόπιστο.

Αντιλαμβανόμαστε γράφει το trikalanews απαντώντας, την αγωνία του Βουλευτού Χρήστου Μαγκούφη και οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι το μοναδικό λάθος ήταν όπως μας πληροφόρησαν, ότι στην χθεσινή σύσκεψη δεν συμμετείχε ο κ. Τσιάρας...

Έπεται συνέχεια...




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου